sie tam przejmujecie komentarzami fanatyków vwniech se piszą, bo co innego im zostało?
sie tam przejmujecie komentarzami fanatyków vwniech se piszą, bo co innego im zostało?
ale to my jestesmy fanatykami jak ktos tam napisal alfa rumuno hahahaha.Jak mozna nawet cos takiego wymyslic
Jak zazdroszczą to niech sobie piszą co chcą. Fanów wiadomych marek się nie przegada.
Jestem wielkim miłośnikiem Alfy, ale wydaje mi się, że potraficie tylko wyśmiewać samochody VW. Przecież wśród tych, którzy wyśmiewają alfę są także właściciele innych marek. To już drugie forum, na którym o tym co jakiś czas czytam. Czyżby kompleksy ???
159 1.9 JTDM 150KM
wcześniej GTV6, 147GTA,156 2.0JTS i 156 1.8TS
ale czy ja wysmiewam VW czy inna marke??Nawet nie wspomnialem w swoich wypowiedziach o tym
te raporty TUV to sobie można wsadzic, jak znajde to wkleję link do fajnego artykułu na ten temat. Raport TÜV powstaje na podstawie danych zebranych podczas przeglądów technicznych w stacjach kontroli pojazdów na terenie Niemiec, więc odzwierciedla przede wszystkim dbałośc właściciela o auto a nie jakośc auta. W tym rankingu usterka w postaci spalonej żarówki jest traktowana tak samo jak awaria np. komputera sterującego, więc to ogóle nie jest miarodajne. ADAC jeszcze gorzej, swego czasu np. Toyota zapewniała klientom w Niemczech lawety żeby ich auta nie weszły do statystyk.
wszystkie komentarze na klasycznych portalach typu onet czy wp mają w sobie tylko dno, no ale to normalne, większość podejrzewam komentarzy jest pisanych przez osoby które ledwo co od ziemi urosły a sie dorwały do neta![]()
Wiadomo każda matka będzie broniła swojego dziecka.Swoje chwalą, Alfy nie znając tak naprawdę.