Dobra popróbuję, problem w tym, że FESa miałem już zainstalowanego, wersję 3.3 ale demo, może to przez to.
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
Tak, teraz wszystko OK.
Dzięki.
Dobra popróbuję, problem w tym, że FESa miałem już zainstalowanego, wersję 3.3 ale demo, może to przez to.
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
Tak, teraz wszystko OK.
Dzięki.
Ok. 250zł kosztuje FES, to chyba nie aż taki majątek. Zawsze jakiś support do tego dochodzi i każda następna wersja do ściągnięcia za free. Chyba tylko dzięki temu, że więcej ludzi zapłaci za licencję, FES ma szansę być coraz lepszym programem. Może jednak warto zapłacić?
A ja ma do Was takie pytanie. Poniewaz FES jest tez w wersji na Windows Mobile, a mnie przypomnialo sie, ze mam jeszcze takowa staroc w domu chcialem zapytac jaki interface do tego kupic. Bo po kablu USB to podlaczyc sie tego nie da. Czy w takim razie wybrac ELM'a po bluetooth? Tylko czy to dobre rozwiazanie - kabel to zawsze kabel![]()
Ostatnio edytowane przez oops2k ; 22-12-2011 o 21:44
Panowie i Kali_33 w szczególności to nie żaden off-top tylko szanowanie praw autorskich i tego żebyśmy mogli korzystac z apliakcji typu FEs i każdych innych.
Normalne jest to że ktoś cos wymyslił i sprzedaje licencje. Stać Was na alfe - powinno byc stac tez wydać te dwie stówki,żeby uszanować prace autora aplikacji kupując pełna wersje programu. Jesli nie, mozna korzystac z wersji free, a nie kombinować.
Inaczej po prostu wspieracie piractwo !
Ostatnio edytowane przez szewi ; 27-12-2011 o 00:11
wypraszam sobie takie oskarżenia, nikt nikomu nie każe nic robic, a link jest informacją ogólnodostepną i proszę traktowac to w ramach ciekawostki
a tak na marginesie - abonament za odbiornik w alfie już zapłacony???