a kto posiada filmik co byl nagrywany jak kazdy stal przy swojem bryce? prosze o link![]()
a kto posiada filmik co byl nagrywany jak kazdy stal przy swojem bryce? prosze o link![]()
Już chyba ktos zamieszczał bo ja mam .Dzisiaj biorę się za montowanie materiału na jutro powinien byc gotowy albo na wtorek. 8)
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
Ja ten filmik zamieściłem już. Jest w którymś z tych linków które jako pierwsze zamieszczałem. Niestey sam juz te "zipy" usunąłem wiec nie powiem Ci w którym dokładnie to jest. Niestey filmik jest bez dźwięku ( i nie wiedzieć czemu), ale mysle ze w pełnometrażówce bedzie jakas fajna muzyczka dodanaNapisał gprazmo6
![]()
qudlacz a ty wiesz w ktorym to jest?
no niezabardzo wiem w którym ale któryś z 3 pierwszych razem ze zdjeciami.Co do muzyki to moze jakies propozycje??jak macie 8) czy zdajecie się na moje gusta![]()
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
ja mam dobry kawalek muzy moze by przypadl do gustu![]()
Marc Romboy Vs Tommie Sunshine - Body Jack (Dj Delicious Rmx) to ten utworek spoko nuta![]()
![]()
![]()
No ladnie sie bawicie bezemnie
P.S. arek zmieniles olej ???
Jak chodzi w ogole ???
No Rysiu Olejek zmieniony wedlug twoich zalecen, teraz to Lancia dopiero zaczela zapierdalac... Poprawic musialem po Tobie pare pierdolek.
Uwaga zaczynamy:
1. Zle podlaczenie poscisnienie z Wastgate do overboostera ( dlatego dawalo Turbo jedynie 0.55Bara)
Teraz jest o wiele lepiej daje w przedziale 0.8-1 Bara
2. Zalozone ale nie zabezpieczone przewod podcisnienia pod wastgatem ( to juz drugi przewod)
3. pare innych pierdolek z ktorymi dalem sobie rade
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-04-07, 14:46 ]
Proszę o nie używanie wulgaryzmów. :>>>
dla mnie najodpowiedniejszym utworkiem ( na te cześć filmiku gdzie śmigamy po Warszawskiej) będzie http://rb26det.wrzuta.pl/audio/8mCzl...tle_in_the_sky