Kolega zakładający temat zapewne pyta o markowe produkty a skoro ich nie macie.....
Następne posty nie na temat będę usuwał a upierdliwych nagradzał
Kolega zakładający temat zapewne pyta o markowe produkty a skoro ich nie macie.....
Następne posty nie na temat będę usuwał a upierdliwych nagradzał
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
no i jak zwykle z czegos normalnego robi sie kupa...szczerze mowiac sam bym przygarną taka rurke od autodelty i jak by ktos mial to niech pisze na priva do mnie pozdro
o co k'mon???
maciekk powodzenia i uwazaj bo narazasz sie ze zostaniesz uznany za burzuja ze cos takiego Ci sie podoba.
Nie podoba mi się Twoje zachowanie
upominam po raz drugi
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 28-12-2011 o 21:19 Powód: Bez podtekstów
no znowu bez przesadypoprostu lubie takie gadzety i wole miec np.autodelty konkret niz od mietka z alledrogo za 500 zl jakis badziew
o co k'mon???
Znalezione wśród zdjęć SEJBR: http://imageshack.us/photo/my-images/441/dolot1.jpg/
Nie przypominam sobie, żeby Autodelta miała takie części w ofercie![]()
MaciekK Twoj post zostanie zaraz usuniety a mnie zaraz zbanuja za takie bluznierstwo. Autodelta przegrala z tesco na tym Forum.
Moje zachowanie jest brzydkie, wstydze sie, jak moglem kupowac oryginalne produkty ! Panie, za co!
---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
feecle to zdjecie pogladowe dla Kolegi z Forum, jak wyglada airbox podobny do mojego bo moj zamontowany jest niefotogenicznyJak sie na czyms nie znasz, to sie nie wypowiadaj. A przy okazji - skad ta znajomosc produktow z Autodelty??? Nielegalnie przegladasz zakazana oferte dla burzujow??? Bez komentarza
![]()
Ostatnio edytowane przez SEJBR ; 28-12-2011 o 21:48
Nic mu nie brakuje, jest wloski, wyjatkowy, przygotowany przez inzynierow po wloskich szkolach bynajmniej nie zawodowych, ludzi ktorzy tworza sporty i wyscigi samochodowe, wspolpracujacy z marka AR od lat, oczywiscie skad Ty mozesz wiedziec ze na takich produktach nie ma zadnych "naklejek", kupowanie produktow z Chin powoduje u ich wlascicieli niesluszne zalozenie ze wszyscy maja jakies naklejki na produktach, no wybacz, ja nie![]()
Skoro jest taki włoski i wyjątkowy to na pewno dodaje również 10KM. Szkoda tylko, że wygląda jak na tym zdjęciu![]()
Znowu sie mylisz, to nie dolot sklejony z rurek od odkurzacza owinietych carbonowa folia produkcji no nameto one jak moi szanowni przedmowcy z wiedza wykazali daja co najmniej 10 ale z reguly co najmniej ze 30 KM tak na lajcie w dolocie. Mnie caly dolot zapewne dodal skromne 5KM ale za to oryginalnych i realnych ale dla mnie nie liczy sie ilosc tylko jakosc, i wole te 5 kucy niz te bajkopisanie o dolotach dzieki ktorych zjada sie gta, ten produkt montuja w torowych v6, wiesz takich autkach ktore sie scigaja po torze przy duzych obciazeniach i potrzebuja dobrego kopa w dolocie, wiec wybacz, ale pozwolilem go sobie zakupic. Aha, nie musi Ci sie podobac
![]()
PS. Moze zajmij sie swoim dolotem co? No, nie wstydz sie, polansuj sie nam troche tutaj, pokaz wszystkim ze jestes lepszy, i jak wyglada prawdziwy dolot![]()
![]()
posmiejemy sie ? co? Bo jezeli chodzi o moj to juz chyba wszystko co miales do napisania czy jeszcze cos chcesz dodac?