masz jakis wykres z hamowni ze twoj dolot dodal ci 5 koni?
Wybacz o Czcigodny, Madry i z Wiedza, ale ja nie z tych co biegaja na hamownie po jakis papierek i potem go wklejaja na Forum zeby cos udowodnic i sie polansic. Ja parametry wozu i jego mozliwosci sprawdzam w REALU na miescie, wiesz kiedy podjezdzam na swiatla to nie pokazuje pacjentowi tabelki, wykresiku, rysowanek tylko gaz w podloge, ja vs chetny, dzieki temu wiem co woz potrafi naprawde a nie w teori. Teorie zostawiam dla Was, porownujcie sobie wwasze wykresiki i wzajemnie gratulujcie sobie mocyTej na papierku. PS. Wspomagasz hamownie? drogo tam !!!
Wybacz mi tez, ale po jakbym mial jak wy po kazdym modzie biegac po wykres to by mnie to znudzilo. Kilka rzeczy pozmienialem w jednym czasie wiec jak masz jakies podejrzenia czy teorie to proponuje kontakt u zrodla, napisz do Wlochow albo do Anglikow z tekstem ze klamia o tych 5KM, ze Ty to odkryles, kto wie, moze zostaniesz bohaterem i tych naciagaczy pozamykaja? zycze Ci w tym wytrwalosci :0![]()
![]()
Nadmieniam że grzesiek w realu sprawdzał swoją 156 ze 147 GTA. Jego czasy były gorsze o setne części sekundy. Znaczy że jego garażowe 3,0 jest równie szybkie co 3,2 w GTA (~225KM vs 250KM) - jak on to zrobił z rynny i gratów z Tesco?!?!? W dodatku on sam przerabiał sobie hamulce czy zawieszenie. Czy nie o to Ci chodzi??
zaraz przeczytamy, że GTA to wiocha i tandeta bo nie ma napisu Autodelta na masce.
to po kilku takich "gazach do dechy" twoj motor musi byc w nieciekawym staniei na moje oko te +5 koni jest juz na - , bo domyslam sie ze wiesz ze torowe silniki alfy romeo na wtcc to nie seryjne jednostki v6
wiec jesli tak 'zazyna' sie Busso to powinno sie co jakis czas zajechac na hamownie celem kontroli, chyba ze ty masz hamownie drogowa w komputerze jak na prawdziwego tunera przystalo? masz? ja niestety nie mam i odwiedzam hamownie bo dzieki temu moc silnika idzie w gore o wiecej niz +5 a moj silnik bedzie zyl dlugo ;]
Co tak bronisz Kolege? Krzywda mu sie jakas dzieje? Sam nie potrafi sie wyslowic czy co?
A w temacie, poznalem kiedys jednego oszoloma, johny chcial sie nazywac, ze niby tak jest zaje...cie hahaha, wsadzil za duze turbo do swojego bravo hgt, do tego wspomniana przez Ciebie rynne, to podstawa tuningu !, syf z tesco i z chin. Chwalil sie ze ma 350 kucy, wypisywal klamstwa jak to sobie wszystkich objezdza, jaki to z niego super tuner, jaki mechanior, ze sam wszystko zrobil. Frajer zapomnial o ukladzie chlodzenia, o przeniesieniu napedu Przod ! i takich tam pierdulkach. Zakatowal woz raz dwa, poszly tloki i caly srodek, nie do zrobienia, woz gnije podpierajac dzrwi garazu bo wcisnal te kupe zlomu jakiemus zajaranemu fanowi wiestunigu z WarsowCity, temat umarl, a tez cale forum Fiatow sie jaralo, jaki to guru, jaki fajny, zachowujecie sie tak samoNapisze delikatnie, zeby Was nie urazic bo podobno jakies osobiste tu ida, wiec jak dzieci, takie dzieci ktore umieja liczyc tylko wirtualne kuce, a nie wiedza nawet co to moment czy trakcja, i potem mi tacy placza po konfrontacji ze jakto, mial wiecej koni odemnie pod macha i przegral? Nie wiedza co jest grane i jak to mozliwe. Tacy jestescie. Prawda nie boli wiec moze ten post nie zostanie skasowany? Kto wie?
Kolego Bamboszek to ze ty jezdzisz jak emeryt to nie znaczy ze ja tak jezdze. Po co Ci te wszystkie kuce skoro jezdzisz na 30% mozliwosci wozu? Ja specjalnie kupilem slabszy woz, 7 sekundowy zeby moc sie z kim scigac/ bawic na miescie a nie tylko z helmutami w porsche i bananami w nowych evo od tatusia, dlatego jezdze na 100% mozliwosci wozu, nie zaluje mu, i zmartwie Cie, chodzi jak marzenie i Twoje pobozne zyczenie ze juz sie zatarl niestety sie nie spelnia. Tak mi przykro![]()
Ostatnio edytowane przez SEJBR ; 28-12-2011 o 23:31
A "koledze" lipie ktory wytrwale tu spamuje napisze tylko ze 3.7 z Autodelty ma 330Km, moj Kolega w Moskwie ma, jezdzilem, i sie pewnie zdziwisz ale objezdza GTA. I wiesz co, ma symbole Autodelty na blotnikach !!! To moze byc to !!! A na serio co Ty ciagle o tej wiosce, dyskomfort jakis wsrod miastowych czujesz czy co ?![]()
Ostra jazda to nie zajezdzanie. Pisalem ze skoro tak tniesz koszta, to pewnie jak podjezdzasz do warsztatu zmienic olej to kupujesz od innych tanie zlewki co maja 10 tys km, a u Ciebie jeszcze pojezdzi taki olej ze 30 tys nie? hahaha przeciez musi byc TANIO !!! Nie wiem jak Twoj motor, ale moj lubi wysokie obroty, a skoro lubi to maWy katujecie swoje wozy tanimi zamiennikami, czesciami najgorszej jakosci, czesto nie dopasowanymi do modelu, pewnie paliwo tez najtansze nie? a moze juz nawet podtlenek lpg??? co? amatorzy poprawiajacy fabryke zawsze wiecej popsuja niz zrobia dobrego, popsujecie te swoje wozy kiedys do reszty, czego im oczywiscie nie zycze, sami sie przekonacie. Udajac ze stac Was na jezdzenie czyms czym w rzeczywistosci Was nie stac, tylko sobie krzywde robicie
Kolego Bamboszek czy Ty nie nadazasz? Asso czy Autodelta z UK jest uznanym tunerem AR nie fabrycznym to juz sobie wyjasnilismy, tak jak to ze garazowy pseudotuning jest tylko zalosna wymowka dla braku kasy na modyfikacje na swiatowym poziomie. Modyfikuje swoj woz korzystajac z rozwiazan tych firm tak jak wielu innych ktorzy po prostu nie maja czasu na uswiadamianie Was co to jest jakosc, poziom itp. Za to pomnika sie nie dostaje, tylko zolc w postach ze zgorzknialych umyslow![]()
Ostatnio edytowane przez SEJBR ; 28-12-2011 o 23:55