Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Temat: Dolot do 156v6

Użytkownik Romeo Avatar -BamBosZek-
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Ja dziekuje za rozmowe i ciekawe informacje od dzis mam nowego idola! bez urazy oczywiscie! czuje sie wkoncu doinformowany w pelni! wiecej sie juz nie udziele bo jeszcze palne jakas glupote jak zwykle
    Genetics makes the champions, want to compare?!

lipa587
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SEJBR Zobacz post
    A "koledze" lipie ktory wytrwale tu spamuje napisze tylko ze 3.7 z Autodelty ma 330Km, moj Kolega w Moskwie ma, jezdzilem, i sie pewnie zdziwisz ale objezdza GTA. I wiesz co, ma symbole Autodelty na blotnikach !!! To moze byc to !!! A na serio co Ty ciagle o tej wiosce, dyskomfort jakis wsrod miastowych czujesz czy co ?
    Nadal udowadniasz swoimi postami jak bardzo ograniczony jesteś i jak bardzo nie rozumiesz tego co do Ciebie piszemy.
    W sumie to nie mam najmniejszej ochoty z Tobą dyskutować bo ta dyskusja jest na poziomie zerowym, więc wybacz ale chyba nie będę się wysilał.
    Poza tym ze wsi nie jestem ale bynajmniej nie uważam, że ktoś kto mieszka na wsi jest godny pogardy, a "wiochą" nazywam stan umysłu czy pewien wzorzec zachowań.
    Średnio mnie także obchodzi czy masz kolegów w moskwie, rybniku czy w buenos aires, cały ten wątek jest mocno śmieszny. Chcesz coś udowodnić - udowodnij na żywo, osiągami lub tymi "śmiesznymi wykresami". W internecie każdy jest mocny.

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Cytat Napisał SEJBR Zobacz post
    Ostra jazda to nie zajezdzanie. Pisalem ze skoro tak tniesz koszta, to pewnie jak podjezdzasz do warsztatu zmienic olej to kupujesz od innych tanie zlewki co maja 10 tys km, a u Ciebie jeszcze pojezdzi taki olej ze 30 tys nie? hahaha przeciez musi byc TANIO !!! Nie wiem jak Twoj motor, ale moj lubi wysokie obroty, a skoro lubi to ma Wy katujecie swoje wozy tanimi zamiennikami, czesciami najgorszej jakosci, czesto nie dopasowanymi do modelu, pewnie paliwo tez najtansze nie? a moze juz nawet podtlenek lpg??? co? amatorzy poprawiajacy fabryke zawsze wiecej popsuja niz zrobia dobrego, popsujecie te swoje wozy kiedys do reszty, czego im oczywiscie nie zycze, sami sie przekonacie. Udajac ze stac Was na jezdzenie czyms czym w rzeczywistosci Was nie stac, tylko sobie krzywde robicie
    Kolego Bamboszek czy Ty nie nadazasz? Asso czy Autodelta z UK jest uznanym tunerem AR nie fabrycznym to juz sobie wyjasnilismy, tak jak to ze garazowy pseudotuning jest tylko zalosna wymowka dla braku kasy na modyfikacje na swiatowym poziomie. Modyfikuje swoj woz korzystajac z rozwiazan tych firm tak jak wielu innych ktorzy po prostu nie maja czasu na uswiadamianie Was co to jest jakosc, poziom itp. Za to pomnika sie nie dostaje, tylko zolc w postach ze zgorzknialych umyslow
    Koledze dziękujemy za wywody w temacie który uważam już za wyczerpany

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995