Eee, pikero, chyba nie jesteś uczciwy w ocenie..... a ja?![]()
Eee, pikero, chyba nie jesteś uczciwy w ocenie..... a ja?![]()
widzisz pikero, pisaliśmy pisaliśmy to nam temat przenieśli
a tak na serio to trza pisać pisać pisać, tylko że w tym Szczecinie musi się dziać coś godnego opisywania 8)
Kurdę, rozprasza mnie ta Bella Akwizytorka niemiłosiernie, a odkąd wstawili jej foto lali, nie mogę spokojnie dokończyć czytania ostatniego postu... ktoś ma tak samo?
no niestety u mnie jest cos takiego, kiedy tylko dojade do tego zdjecia to moje oczy tkwia w jej oczach bo pewnie maja to cos![]()
Ja tam nie widze nic szczególnego w tym zdjeciu :roll:
Kulka koleżanko przemiła czy ty przypadkiem nie byłaś dzisiaj tj. poniedziałek ok godz 15.30 na rynku Pogodno?? Bo zauważyłem czerwoną 155 a w niej "Dama" za kierownicąjak wjeżdzała na parking i parkowała na przeciwko kwiaciarni, tak mniej więcej. Dobra więcej szczegułów nie ujawniam, bo może chcesz być anonimowa
<papa>
Przebóg!!! Rozpoznano!!!! I do tego nazwano damą!!! A czemu to kolega się nie ujawnił??? Pozdr. 8) :mrgreen:
Kulka rozpoznana
Wracałem z zakupów z rynku, do domku a mieszkam jak narazie w pobliżu to byłem spacerkiem. Zaczepiając kobietę na ulicy można dostać damską torebką a jak wiadomo zawartość takiej torebki jest tajemnicza, jak sie nie trafi na coś ciężkiego to jest fart
![]()
Jeśli dobrze się przyjrzałeś, moja 'torebka' jest dość pokaźnych rozmiarów, a i tornister mojego Syna do małych nie należy :mrgreen: :mrgreen: I nie wykluczone, że poszłyby w ruch :wink: Żart, oczywiście. Gdybyś podszedł, przekonalibyśmy się o tym obojeAle jestem rozpoznana i już nie mogę udawać, że mnie nie ma :wink:
![]()
Widziałem syna kawał z niego chłopa, ledwo sie mieścił z tyłu na kanapiei to był w sumie drógi powód dla którego nie podchodziłem. Ale następnym razem zaryzykuję albo zatrzymam cie na drodze jak spotkam, a juz kilka razy mijałem Ciebie