większość raczej będzie zdychałaja mógłbym wpaść gdyby był ktośjeszcze, bo w tym roku sylwester u mnie na trzeźwo
![]()
większość raczej będzie zdychałaja mógłbym wpaść gdyby był ktośjeszcze, bo w tym roku sylwester u mnie na trzeźwo
![]()
Nasze zdjęcie jest na 3 miejscu, nieźle.
Mało sympatycznie to wygląda.
http://kontakt24.tvn.pl/temat,nietrz...ne,164100.html
Co do niedzieli, to jak by była lista chętnych to ja też mogę.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
nieźle, ale mieliśmy nadzieję na miejsce w kalendarzu![]()
Panowie mnie niestety dziś nie będzie...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
mi też się nie uśmiecha jechać- nie mam wycieraczekmiał ktoś z Was może problem z tym? ogólnie wszystko co jest w prawej manetce, czyli wycieraczki przód, tył, spryskiwacze, wszystko nie działa. postawiłem auto wieczorem, wszystko było ok, rano już lipa, nic nie działało. ktoś ma jakieś pomysły? bezpiecznik jest ok...
Przekaźnik.
spalanie 7.8l/100km
jaki, gdzie? coś więcej możesz powiedzieć? bp jeśli tak faktycznie jest, to może uda się zrobić samemu bez konieczności oddawania Alfy do elektryka i płacenia zapewne kroci...
naprawione
Z pewnością elektryk nie potrzebny, nie wiem dokładnie gdzie jest przekaźnik od wycieraczek, trzeba pogmyrać.
spalanie 7.8l/100km
Panowie co z niedzielą? tak jak zwykle o 18 na MC?
kuźwa byłem wczoraj w myjce na shelu obok Mc i uyebało mi wycieraczkę tylnej szybya do tego antenę... Wydawało by się że musi byś zayebiście mocna, a tu kicha. pozostały brudne felgi i syf na drzwiach. ach to lenistwo.... Następnym razem pojadę jak zwykle na bezdotykową na poznańską