Częściowo się podepnę . U mnie mruga licznik km ale wszystko działa i co to może byc??
Częściowo się podepnę . U mnie mruga licznik km ale wszystko działa i co to może byc??
mi też miga od zakupuczy osiowanie proxi pomoże i jak to zrobić w fiat ecu scan?
Witam ponownie, moduł został sprawdzony, ale nic nie wskazuje na to ze jest uszkodzony, CHYBA?!!. Zauważyłem kolejne dziwne zachowanie tego modułu przełączników. Usiadłem w aucie, zamknąłem auto z pilota i obserwowałem ten przełacznik szyb: po pewnej chwili zabłysło jego podświetlenie i tak kilkakrotnie, potem zabłysneło podswietlenie i zapaliły sie diody przycisków zblokowania tylnych szyb i przełącznika tylnych szyb i cyknął przekaźnik pod kierownicą i zapaliły sie swiatła w podświetleniu drzwi i w takim stanie juz trwał. Gdy otworzyłem zamek centralny i drzwi to oczywiście nie było temperatury i przełaczniki szyb, bagażnika nie działały?
Ostatnio edytowane przez oliman ; 07-01-2012 o 18:36
Witam
Jeżeli można to się podepnę ponieważ mam dokładnie to samo (nie działa przełącznik szyb i lusterek, brak podświetlenia panelu klimatyzacji, migający licznik), ale dodatkowo nie mam napięcia na radiu. co to może być?
zamknołem opserwowałem cyknoł ...sorry ale w edycji tekstu mamy opcję poprawiania błędów ortograficznych
Witam i przepraszam za błędy, a co do tematu to centralka jest u kolejnego elektronika w celu sprawdzenia i ewentualnej naprawy, wynika raczj że to ona jest winna. Nowa w serwisie to koszt 750 zł (Zielona Góra), używana raczej nie osiągalna (cały czas szukam, ewentualnie wersia angielska na przeszczep). Auto zostało sprawdzone pod względem elektrycznym wtyczki, złączki, bezpieczniki itd.