jak Ci się chce jechać do Częstochowy to
http://alfa-lancia.com.pl
jak Ci się chce jechać do Częstochowy to
http://alfa-lancia.com.pl
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
W sumie mechanikow juz sobie zalatwilem,
od mechaniczych rzeczy Autoparts, a od blacharki Szałaj.
Gdy jechalem po "nowa" deske rozdzielcza w sobote wpadlem na pomysl ze jak juz jest wyciagnieta z auta, to moze dac by ja do obicia biala skora (tak jak fotele). Tylko zastanawia mnie jaka moze byc cena takiej zabawy oraz czy zwykly tapicer meblowy sobie z tym poradzi.
Witam. Jeżeli potrzebujecie dobrego i pewnego warsztatu polecam "AWAP SERWIS" w Jaworznie. Wymieniałem kompletny rozrząd pasek wieloklinowy wszystkie rolki napinacze i pompę wody wraz z płynem chłodzącym , zapłaciłem 450zł za robociznę i dostałem roczną gwarancje na usługę oraz gwarancje producenta na części. Jak oddajesz samochód dostajesz zlecenie naprawy na którym wszystko jest czarno na białym napisane co warsztat naprawia. Wymieniają części tylko na te najlepszej jakości . Pozdrawiam
Ul. Krakowska 91A
43-600 Jaworzno
tel. 32 615 01 19
Godziny otwarcia:
pon.-pt. 8:00-19:00
sob. 8:00-15:00
jedź do mojego ojca gwarantuje Ci ze nikt lepiej Ci auta nie zrobi, jesli jestes zainteresowany to moge podać Ci namiary
Witam. Ja mam szybkiego taniego mechanika (legalny warsztat) w mikolowie. Facet jest dosyć specyficznym człowiekiem robote wykonuje od ręki za rozrząd w v6 3.0 robi za 250zł co może troszke dziwić. Miałem brać vke dlatego też pytałem ile mi wezmie. danielewl35@interia.pl podaje kontakt jak ktoś jest zaintresowany to pisać. Dodam iż facet nie jest rozwinięty pod względem eletronicznym Nie dysponuje kompem nie podpina sprawdza bledów itp itd. Zawieszenie skrzynie sprzęgła uszczelki rozrządy tego typu sprawy owszem. Pozdrawiam
---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
Dodam iż każde tego typu naprawy robie u niego i jestem zadowolony. Samochód mu zawoze po czym mnie lub naprawiony wóz odwozi do domu. W chwili obecnej Alfunia u niego stoi...Dziś ją odbieram. ;-)
Ja jeżdżę do AutoItal, ul. Hallera 20c, Katowice. Specjalizują się w grupie Fiata. Ceny trochę niższe niż w Italauto a jakościowo nie odstają (no i terminy bliższe).Jak macie zaufanych mechanikow to smialo podawajcie do nich namiary