Jak w temacie - gdzie jest wtyczka do interfejsu, i gdzie jest komputer - w komorze silnika go nie widzę.
Jak w temacie - gdzie jest wtyczka do interfejsu, i gdzie jest komputer - w komorze silnika go nie widzę.
Było już o tym pare razy na forum, ale niech Ci będzie. Komputer jest pod nogami pasażera, pod dywanikiem i pod dość solidnym plastikiem. Są dwie wtyczki jedna w komorze silnika mniej więcej w połowie druga pod pasem przed pasażerem, zaraz obok konsoli środkowej.
Nie cierpię na dysgooglięWielkie dzięki za info. Powiedz jeszcze - te wtyczki są równoważne?
:? Hmm aż tak się nie znam, ale skoro są dwie to pewnie służą do czego innego. Np. jak sprawdzali mi sonde to wpinali się w tą w komorze silnika, jak kasowałem błąd poduszki to korzystałem z tej w konsoli.Napisał rysiontko
Np. jak sprawdzali mi sonde to wpinali się w tą w komorze silnika, jak kasowałem błąd poduszki to korzystałem z tej w konsoli.
Potwierdzam, u mnie tak samo robili![]()
jeszcze jest 3 po lewej stronie komory silnika, ale to od ABS'uGeneralnie, poduszki w srodku pod pasem materialowym na konsoli przed pasazerem
a reszta w komorze po prawej stronie. Bynajmniej u mnie tak jest.
ps. Na przyszłość użyj opcji szukaj, jest juz kilka takich tematow
Po co komu informacje o lokalizacji gniazd diagnostycznych jeżeli nie ma odpowiedniego interfejsu PC i oprogramowania?... :?
Fejs można zrobić, soft zdobyćNapisał czart79
![]()
Kolego jeżeli możesz to podeślij jakieś linki ze schematami fejsu i linki do programow :mrgreen:Napisał rysiontko