az zal sciska ze nie byłem, fajnie ze Was tyle przyjechało to był rekordowy spot krakowski, jeszcze nigdy tu nie było tylu alfaholików![]()
az zal sciska ze nie byłem, fajnie ze Was tyle przyjechało to był rekordowy spot krakowski, jeszcze nigdy tu nie było tylu alfaholików![]()
Jak sama nazwa wskazuje, będzie to miejmy nadzieję cykliczne, więc okazji nie zabraknie byś pojawił się z nami.Napisał Paweł156
Pozdrawiam.
- Rafał
No właśnie, może rzucicie jakieś propozycje kiedy następny spocik.Napisał alces1
Ze swojej strony proponowałbym trochę wcześniejszą godzinę np. 13:00 żeby Ci co mają większy kawałek drogi nie musieli się zbyt szybko zbierać :wink:
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
to czyli znow KrakowTym razem bede swoja Alfa haha
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Skoro nikt nie ma zamiaru strzelić datą to może sobota 3 maja, miejsce to samo, godz. 13:00 zbiórka (oczywiście wszyscy głodni bo przed obiadem), 14:00 wylot na Kraków i kawalkada Alf którędy chcecie, może być nawet przez Rynek (i powoli a nie ile Arese dało), bo jakbyśmy tak np 30 Alfami (marzenia) drogę zblokowali to byłaby jazda i oczy widzów :shock: .
Potem strzał gdziekolwiek nażreć się (grill, ognicho, cokolwiek), a jeśli w tym terminie to mozna nawet coś wypić i przespać się w Alfach do niedzieli.![]()
Wszystko jest do dogadania tylko myślcie panowie i panie. Można zrobić naprawdę niezły pokaz i imprezkę. Ja jestem wszystkimi czterema łapami "za" kolejnym spotem.
Jazda z propozycjami....................................
Ja jestem jak najbardziej za ! Aczkolwiek 3 maj to ja wyjeżdżam ze znajomymi w góry już mam kwaterę zabitą więc nie da rady w tym terminie jak coś to dopiero po weekendzie majowym
Ja również jestem za spotkaniem. Jednak myślę, że 3 maja to troszkę niefortunny termin, sporo osób wyjeżdża na tzw długi weekend (m.in. ja), dlatego może przesuńmy termin o kolejny tydzień.Napisał Lopezius
Co na to koledzy? 10 maj 2008
Pozdrawiam.
- Rafał
ja jestem za spotem, tylko proponuje zalazyc nowy temat. zeby ten sie nie rozjachał na dwa wątki.
Zgadzam się z mach'em.Napisał ***mach***
Natomiast poniżej kilka fotek ze spotu, będzie ich więcej jak tylko zgram z aparatu dziewczyny.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 maj w takim razie, OK.zastanówcie sie jeszcze nad godziną czy będzie ok i założymy nowy temat.