W założeniu wątku wyraźnie pisałem, iż wyrażanie swoich uwag na temat odczuć innych jest trochę nie na miejscu gdyż każdy ma prawo do własnych. Jak zaczniemy się sprzeczać kto ma rację to wątek się rozjedzie na całkowicie różne tematy i nie będzie w jednym miejscu zgrupowanych naszych spostrzeżeń na + i -. Więc jeszcze raz proszę pozostawmy uwagi dla siebie lub wpisujmy je w wątkach przypisanym danemu problemowi.
Zalety:
wszyscy wiedzą jakie
Wady:
jakoś nic tak od razu nie przychodzi do głowy więc chyba nie jest źle.
Ale po zastanowieniu to bym powiedział tak:
- światła mijania są słabe rzeczywiście
- Nie mam pomysłu gdzie CB zainstalować
- Uchwyt do telefonu, też za bardzo nie ma gdzie
- 1 gniazdo zapalniczki w beznadziejnym miejscu, więc jak już wymyślę gdzie będzie ten uchwyt i CB to i tak problem pozostaje bo albo jedno albo drugie albo jeszcze mieć kawę zamiast tego i wtedy nie ma już wcale gniazdka... trochę to chore.
- chciałbym sobie swojej muzyki posłuchać i muszę korzystać z takiego archaicznego cuda z lat 80 na takie srebrne okrągłe krążki. Mieści się tam ledwo ponad godzina muzy więc niewiele, problem z tym żeby to nagrywać, wozić te krążki i zmieniać co chwile... Nie mogli zrobić czegoś współczesnego, czyli gniazdko do ipoda albo chociaż usb???![]()
przepraszam bo nie powinno sie komentowac ale mozna sobie kupic cos takiego jak rozgaleziacz gniazda zapalniczki za ok.20 zl w markecie i sa juz wtedy 3-4 gniazdka.Na montaz CB jest kilka sposobow(miedzy fotelem a tunelem,przykrecic pod kolumna kierownicy,kupic rzepy montazowe i zamontowac z boku tunelu po stronie pasazera,pod fotelem kierowcy+dokupic dodatkowy glosnik itp itd).USB jest w wersji z B&M i chyba mozna z niego kozystac w ten sposob.Jak zle sie zachowalem to niech moderator usunie ten post.
Dla mnie wszystko ok.
Kocham Ją taką jaka jest.
Pozdrawiam
Radek
Ps. może skrzynia trochę wkurza, no ale cóż miłość nie wybiera.
Zalety:
- Wygląd
- Bardzo dobre właściwości jezdne
- Bogato wyposażony samochód w standarcie
- Blue & Me (Bluetooth super sprawa + gniazdo USB w showku
- Bezpieczne auto ( 7 poduch w tym na kolana)
- Wytrzymałe zawieszenie ( miałem kiedyś Passata B5 i co ok. 40tyś było do remontu a teraz mam 150 i jest bardzo dobre)
- Dużo jeszcze....
Wady:
- Skrzynia biegów troche nie precyzyjna
- Za niskie zawieszenie (już nie raz zachaczyłem przodem o krawęznik)
- Za ciężka na miasto ( mam diesela i na rondach ruszanie kończy się wymuszaniem pierwszeństwa)
- Tylne siedzenie się nie składają
- Odpryski po kamieniach (już musiałem malowac przedni błotnik i tylny od strony pasażera)
-...
To chyba tyle
to w sedanie nie sklada sie tylna kanapa??
Było, nie komentować...