..... powered by www.cinsoft.pl
Pogratulować wyniku. U mnie wygląda troszkę słabiej.Przed remapowaniem wynik nie był oszałamiający, jedynie 202km i 434Nm....po remapie 232km i 503Nm. Jak już wcześniej napisałem DPF został,i EGR nie naruszony,więc być może dlatego wynik jest jaki jest.Wykres wkleję jak tylko znajdę deko więcej czasu.
Szewi - bardzo fajne wyniki ,niewielkim kosztem. Podkusiłeś mnie jeszcze bardziej , może przekonam szefa ze przy mniejszym spalaniu to sie opłacai zaplaci za to
Jakby mi tak ze 170 zrobilo sie z 210-220 to bym nie narzekała.
A z ekologia to mam takie samo podejscie jak Ty . Jedna wielka bzdura te ciagle nowe pomysly , a czy koncowo to daje jakis efekt - watpie , poza dojeniem kasy od nas.
Rzeczywiście nie zdarł dużo a nawet bym powiedział, że to b.dobra cena. Np. u mastersa sam chip nie wiele mniej wychodzi bo podobno wiedza i doświadczenie kosztuje...
---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
Buratino czy przypadkiem nie jesteś ze Szczecinka? Pytam bo znam osobę która jeździ często na trasach Niemcy-Ukraina i b.lubi Alfy.
Anka ty masz bardzo fajny silnik z dużym potencjałem do modowania - nic tylko działać![]()
musisz to mojemu szefowi powiedziec
A propos , czy za to co ty zrobiles traci sie gwarancje? I ile my mamy gwarancji?
aha zapomnialem o fabr gwarancji - hm wydaje mi sie ze wywalenie dpf to raczej w gre wchodzi po gwarancji (bo tak mozna ja stracic), na gwarancji fabrycznej mozna raczej walnąć sobie boxa bo jest do wypiecia w 5 sekund.
Piszac ze jest gwarancja mialem na mysli gwarancje od Kreaotra Mocy na przerobki na podst fry a nie gwa fabryczna...
GWA na 159 z tego co wiem 3 lata byly, choc teraz nie jestem up do date - moja juz po wiec moge sie bawić![]()
Co do gwarancji to teraz dają 2 lata na auto.
Co do moda to najlepiej pewnie Cinek powie ale znalezienie przez serwis, ze cos robiłeś jest w zasadzie tylko jedno - porównanie oryginalnego oprogramowania z tym co masz. Innej opcji nie ma.
Ale serwisy mogą o tym wiedziec i jak na gwarancji wymienia sie sprzeglo albo cos innego co przenosi napęd to byc moze sprawdza sobie czy cos nie bylo modyfikowane - bo wtedy koniec gwarancji i naprawiasz na własny koszt.
Druga sprawa to update programu w serwisie. Czasami producent robi jakies poprawki i wysyła pliki do serwisu aby wygrali przy okazji przeglądu. No i wtedy wracasz do serii![]()
Dlatego na gwarancji chyba tylko box (choc box to zawsze namiastka programu..) ale niech sie wypowie fachowiec.
Ostatnio edytowane przez szewi ; 06-01-2012 o 13:56
Box to zuo!!![]()