Witam. Może to wina wtrysków? Sprawdź też regulator ciśnienia paliwa.
Witam. Może to wina wtrysków? Sprawdź też regulator ciśnienia paliwa.
Tam, gdzie kończy się rozsądek jest prawdziwa motoryzacja czytaj- Alfa Romeo!!!
![]()
Powiem tak wymieniłam świece i co się okazało ze jedna ze świec była suchutka nie okopcona i w ogóle nie czuć było ją paliwem a pozostałe 3 świece były całe okopcone i śmierdziały paliwem a druga sprawa czy ktoś mógł by mi wysłać zdjęcie wtrysków ze swojej alfy 145 boxerkiem 1.4 (90 konnym) wydaje mi sie ze moje wtryski są nie prawidłowe chodzi o to ze są ze silnika 1.6 ...pierwszy właściciel małej mi był jakimś wariatem i zmieniał krecił w niej i teraz nie wiem ..
tak zapytam jaki masz kolor wtryskow?:> powinny byc brazowe
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Dobra powiem wam tak rozebralam wtryski (niesugerowac sie kolorem wtryskow) po numerze iden.17109450 wychodzi na to ze alfa romeo jest zbiorka(skladakiem) innych aut czyli listwa wtryskowa od alfy 1.6ts a wtryski od DEAWOO NUBIRA,LANOS 1.6 16v martwie sie tym czym jeszcze mnie moze zaskoczyc alfa tak wiec dzieki za checi i jakie kolwiek komentarze pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez MałaMi ; 05-01-2012 o 18:29
Lewe powietrze jak już wcześniej pisano. Niekiedy nie słychać, a niestety bierze. Zrobić porządek z krokowym i przepustnicą.
Wydech - ja jak miałem dziurkę to mi sonda dawała jakieś kosmiczne wartości i alfa paliła 18/100 km.