Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 76

Temat: Dywaniki

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

te do 146 wyglądają ładnie, cena.... no nie jest AŻ tak odstraszająca

http://moto.allegro.pl/item339566354...parco_omp.html
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

adasco
    Gość

Domyślnie

ale troche za duzo tych aut,. do ktorych niby pasuja.... Wiec nie licz na cuda.
    Gdyby byly tylko do jednego modelu, to tak, to bylby super.

Użytkownik Romeo Avatar alfasound_mania
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 8V;Alfa Romeo GT 1.9 JTD;Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Domyślnie

Jak to się mówi skoro coś jest do wszystkiego to jest do nieczego ja z takiego założenia wychodzę patrząc na ten dywanik już widzę że nie będzie pasował do 145 w sensie takim że nie pokryje podłogi tak jak powinien
    Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.

MaxiBB
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał alfasound_mania
    Jak to się mówi skoro coś jest do wszystkiego to jest do nieczego ja z takiego założenia wychodzę patrząc na ten dywanik już widzę że nie będzie pasował do 145 w sensie takim że nie pokryje podłogi tak jak powinien
    Jezeli szukasz az tak idealnie dopasoweanego dywanika wykonanego z dobrych materialow z zachowaniem najwyzszej jakosci to obawiam sie ze mozesz ich szukac kilka sezonow

Moim zdaniem te dywaniki momo pomimo tego ze pasuja do wielu aut sa godne polecenia...

Pozdrawiam

Użytkownik Pirat drogowy Avatar OO__V__OO
    Mieszka w
    Krapkowice/Opole
    Auto
    307 CC

Domyślnie

ja mam cos w tym rodzaju kupione na allegro http://moto.allegro.pl/item343345668...by_welur_.html
    i sa super. czyszcza sie znakomicie (przez cala zime uzywane)
    mysle ze beda jeszcze dlugo pieknie wygladac - jezeli szukacie dluugo wiecznych to kupcie gumowe ja polecam tego typu przynajmniej sa dopasowane w por. z momo a jak ci sie zuzyja to zawsze mozna kupic kolejne

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Ja kupiłem dywaniki 4 lata temu e Real-u. Uniwersalne, jedynie czerwone obszycie mają. Może nie pasują idealnie ale nadal wyglądają dobrze i w 100% spełniają swoją rolę. Tak więc nie każde dywaniki z Allegro muszą być marnej jakości, myślę że trzeba trafić albo poczytać komentarze o użytkowniku i będziemy mieli jakiś obraz oferowanego przez niego towaru.

Tiga
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt
    Tiga, jak sam nie tkasz dywaników to daj namiar, a nie krytykujesz allegro
    Gdybym nie miał stcznosci z jednymi i drugimi to bym głupot nie pisał. W 145 mam od początku orginalne i są po prostu rewelacyjne, natomiast w 146 miałem takie allegrowate i naprawde w porównaniu był to szit. Mam nadzieje,ze majkel je wymieni. Bardzo szybko się brudziły i po prostu nie pasowały idealnie. A gdzie kupić? To proste ASO i już. Oni tez czasami sie przydają :wink:

Pozdr. Tiga

MaxiBB
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tiga
    Cytat Napisał bobryt
    Tiga, jak sam nie tkasz dywaników to daj namiar, a nie krytykujesz allegro
    Gdybym nie miał stcznosci z jednymi i drugimi to bym głupot nie pisał. W 145 mam od początku orginalne i są po prostu rewelacyjne, natomiast w 146 miałem takie allegrowate i naprawde w porównaniu był to szit. Mam nadzieje,ze majkel je wymieni. Bardzo szybko się brudziły i po prostu nie pasowały idealnie. A gdzie kupić? To proste ASO i już. Oni tez czasami sie przydają :wink:

Pozdr. Tiga
    A ile kosztuje komplet dywanikow w aso - 500zl ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

W kwestii dywaników mam dostęp do producenta bardzo dobrej jakości welurowych! Firma ta ma siedzibę koło Gorlic i znam osobiście właściciela. Oczywiście też produkują niskobudżetowe dywaniki z "cerwonymi" wstawkami i napisami typu TURBO, Power, Racing itd ale materiał o symbolu Q200 i Q201 są rewelacyjne i mają specjalną gąbkę pod spodem, która wprawdzie kiedyś się przetrze ale zapewnia dobre trzymanie na odpowiednim miejscu. Rozmiary pasują idealnie do Alfy (miałem zarówno w 146 jak i teraz w 156) a kolorystyka zarówno weluru jak i obszycia i flokowania (nadruk na dywanikach) powinna każdego zadowolić. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę zrobić dokładne zdjęcia tych dywaników lub też można je obejrzeć na żywo w Krakowie (bywam tam często). Cena takiego kompletu z nadrukiem i z najlepszego materiału to ok 100 zł ( ja miałem trochę taniej ale z racji znajomości, choć podejrzewam że przy kilku kompletach powinni coś taniej też policzyć. Pozdrawiam i podaję link do tej firmy: http://www.autodywan.com.pl/cennik.htm

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Jeszcze jedna ważna rzecz.. Jak znam życie większość zerknie w ich cennik i nie zauważy, że ceny mają NETTO i dla odbiorców hurtowych. Więc najlepiej dzwonić tam indywidualnie lub ja mogę czasem pośredniczyć (bez kosztów dodatkowych oczywiście dla Alfistów, chyba że ktoś ma Passata B5 lub tym podobnego Golfa....)