Ja bede na pewno tylko tym razem przyjade o 20 a nie o 18;30 =P
Ja bede na pewno tylko tym razem przyjade o 20 a nie o 18;30 =P
spoko moze zagadasz do ludzi z SJ żeby wpadli też ??![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Nikogo poza Sayala z jaworzna nie kojaze...
szkodazobaczymy może uda mi sie kogoś załatwic na ten Spocik.
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Chyba nie załapałeś aluzji, szkoda. Oprócz przepisów RD i KC jest też coś takiego jak zdrowy rozsądek i nikt normalny bez prawka nie jedzie na parking hipermarketu żeby sobie podriftować czy pojeździć. Tak samo jak nie jeździ po drogach po oprócz tego że możesz komuś zarysować błotniczek to także możesz kogoś trwale okaleczyć lub zabić- a bez prawka to już czapa. Chyba nie muszę Ci mówić ile osób się przewija po takich parkingach.
To że Policja czy Straż wiesniacka nic nie może to już inna kwestia.
Akcja z sankami fajna ale jak to mawiają- nie sraj tam gdzie jadasz.
Chyba Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem... Bo nie mowie ze jazda bez prawka czy zajmowanie miejs dla inwalidow jest fajna itd tylko mowie ze w takim miejscu NIKT CI ZA TO NIC NIE ZROBI... bo mamy luki w przepisch.
Nie popieram takich zachowań jak i ich nie praktykuje... Chyba ze nie ma zagrozenia dla innych osob i ich mienia.
Ja tak jak obiecałem przyjadę w czwartek 12,01, pewnie coś około 20, ale z liftingownia mojej Alfki na Nasze spotkanie niestety nic nie wyszło![]()
ja chyba też się zjawięhmmm z Jaworzna jak narazie to Bugaj się wydaje konkretny na takie zloty, bo nikt inny nie wykazał inicjatywy
![]()