Ogarniamy jakiegoś grilla teraz w sobotę/niedzielę??
Tam gdzie zawszę
EDIT:
Ok spotykamy się w altance w parku chorzowskim 15 stycznia (niedziela) o godzinie 14:00
Info gdzie jest altanka znajdziecie sobie na forum![]()
Ogarniamy jakiegoś grilla teraz w sobotę/niedzielę??
Tam gdzie zawszę
EDIT:
Ok spotykamy się w altance w parku chorzowskim 15 stycznia (niedziela) o godzinie 14:00
Info gdzie jest altanka znajdziecie sobie na forum![]()
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 10-01-2012 o 11:49
a sanki będą?
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
jakby co niedziela do ogarnięcia w sobote lekko odpadam ;]
No Alfa No Fun-No Fun No Life
a tam gdzie zawsze tzn gdzie ??![]()
Może na trzech stawach, jak da się jeździć na sankach to i pogrillować można...![]()
uczepiliście sie tych sanek jak niewiem ;/ normalnie porażka sanki były fajne i tyle może mi nawet za to mandat przyjśc to go zapłace z usmiechem na twarzy temat jest tak jakby o grilu a nie o sankach ;/ najprawdopodobniej Sayala będzie w Parku Chorzowskim.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
nic nie pospinałem zaczyna mnie to tylko lekko irytować.
no już Hans spokojnie![]()
hehehe, Hans co się tak unosisz, nie od dziś wiadomo że tu jak już coś podłapią to się ciągnie ile wlezie, a im bardziej będziesz się irytował tym bardziej będą szczypać![]()
a co do grilla, ja w sobotę odpadam, idę na karczmę z fumflami piwsko żłopać![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin