moge podjechać....
A nie!?
Tak czy owak, bo temat trochę przygasł, więc spotykamy się w Niedzielę o 15.00 nad zalewem na parkingu. Bo o 17 to raczej nic nie będzie widać. Pawełku weź kabel. Odzyskałem już klapkę więc sprawdzimy jak się spisze, a przy okazji sprawdzimy co piszczy w ECU. Ubierzcie się ciepło... Będzie piz#@ć![]()
Ostatnio edytowane przez Alex ; 14-01-2012 o 13:43
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Oj tam... Oj tamA pod polarkiem swetr... Jeszcze jeden swetr... Wełniany kapok... Podgrzewany kombinezon i bielizna frotte... Żar tropików
Doszły mnie plotki, że z Kłodzka też ktosik przyjedzie![]()
Ostatnio edytowane przez Alex ; 15-01-2012 o 10:32
To dajcie znać jak było i ustalcie następny termin.Moze jakies foty
Ostatnio edytowane przez keyhi ; 15-01-2012 o 22:11
Jak tam spot, udał się?? Ja niestety nie dojechałem, plan żony na niedziele za to zrealizowany![]()
Spot się udał, wszyscy chyba są zadowoleni, prawie każdy miał darmową diagnostykę komputerową, żeśmy sobie trochę pogadali i się poznali. Teraz będzie trzeba tylko zorganizować następny spot. Może tym razem w jakimś innym mieście, chociaż mi jak najbardziej pasuje Świdnica. Ja zrobiłem kilka fotek trochę słabej jakości ale niestety nie mam uprawnień na taki skomplikowany sprzęt. A na spocie zapomniałem zadać Wam jedno ważne dla mnie pytanie. Mianowicie czy ktoś z Was nie ma może gdzieś w piwnicy starego wahacza przedniego prawego górnego? Mój muszę oddać do reklamacji i na czas reklamacji coś trzeba założyć. Oczywiście jak już nie będzie potrzebny to oddam. A teraz fotki:
![]()
Udany, udanyFakt prawie każde miało diagnostykę, a prawie oznaczą moją 146 bo szkoda by było pokroić kabel żeby podpiąć do moich kostek
![]()
A moje gile w nosie zadomowiły się na dobre![]()