zwykłe gra fajnie (nie to co w renault ) bose gra super
zwykłe gra fajnie (nie to co w renault ) bose gra super
to dobrze dobrzemoze i nie powinienem tego na tym forum akurat pisac ale ciagle mi jeszcze po glowie chodzi.. wiem ze rocznik bedzie mniejszy niz w Alfie.. glownie e46 2 litrowy diesel. Moze ktos mial wieksza stycznosc z tymi dwoma samochodami. Jakies porownania? plusy i minusy? i czy wogole znajde jakies sensowne bmw za taka cene
?
no tak jak pojedziesz i w serwisie to sprawdzisz to masz pewnosc a ilu tak szczerze jedzie sprawdzic czy ksiazka nie oszukuje... sam na oczy widzialem wpisy pieczatki a pozniej sie dowiedzialem ze pieczatki nie wiadomo jakich firm handlarz pobral i sam popodbijal i cos po francusku popisal i tak wyglada polowa aut w polsce serwisowanych za granica...
Jak chcesz e46 W dieslu to proponuje na common rail a z tym silnikiem za 15 raczej nie kupisz.
Ja osobiście polecam i tak alfę ta auta mają coś w sobie![]()
Bose gra fajnie ? Moja seria gra lepiej jak bose w 147 czy w GT..
ceny czesci beda podobne bmw wieksze auto naped na tyl wieksze spalanie dramatyczne wyposazenie![]()
mysle ze to auto warto obejrzec... troche wygladem nie szokuje przez uszkodzenia ale uważam ze przebieg mozliwy bo sam mam 160 000 sprawdzone i bardziej mam kierownice i mieszek wytarty... a wyposazenie przyzwoite i 2004r. niestety daleko od kolegi;/
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-jtd...C22190648.html
zostaje tylko kwestia w jakim jest stanie zawiecha i inne rzeczy
no niezla 147takie drobiazgi to jest nic. Ale wlasnie ... trzebaby bylo podjechac i zobaczyc na miejscu co i jak.. a wielkopolska to ladny kawalek ode mnie. i przede wszystkim musialbym kogos ze soba zabrac kto zna sie na rzeczy...
Ja mam 147 5 drzwi i narazie jest orginalne nagłośnienie NIE BOSE i jak dla mnie to kiepsko gra,ale juz kupiłem głośniki JBL i maja być w poniedziałek i zobaczymy czy to orginalne radio da rade bo cos mi sie wydaje że nie!!!!!w pogotowiu czeka pioneer tyle tylko ze szkoda by mi było wyciągać to orginalne bo ładnie to wszystko razem wygląda w poniedziałek bede wiedział czy zostanie orginał czy nie !!!!
rado samo w sobie jest ok jedy trzeba mu dorobic wzmaka bo zadne radio samo z siebie nie gra lepiej bo niestety mosfet to marna sprawa w tym ( w porownaniu do renault to jest super) w renault dzwiek jest taki jak w komurki ... wiem cos o tym laguna II i velsatis maja rado philips tuner list a jak maja wzmaka to z cabasse tronic i to tez jest go... bo radio dzje dziwiek komurkowy zaloz do tego radia wzmaka i glosniki jbl a bedzie gralo calkowicie przyzwoicie