Filmik jest z sierpnia 2009.. mogło się coś zmienić
Filmik jest z sierpnia 2009.. mogło się coś zmienić
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
zapewniam, że nic sie nie zmieniło.
W zeszłym roku był tam jakiś track day to ludzie tez nie chcieli brać udziału albo narzekali na dziury, nawierzchnie itd
I do tego jest za dużo barierek i za wąsko. Nikt tu chyba nie jest mistrzem kierownicy i można bardzo łatwo wylecieć z Toru prosto w barierki lub drzewa..
Ze 164 trudno się wyleczyć
Ech.. ta nasza kochana Polska..
W każdym razie ja się w kwestię toru nie mieszam.. w tym roku profilaktycznie sobie odpuszczę..
Więc ja bym stawiał na dobry nocleg z obiadokolacją :]
I chętnie jakieś atrakcje poboczne.. zeszłoroczny spływ był świetną zabawą.. rajd turystyczny też fajna sprawa ale ciut za późno i średnio był czas się delektować okolicą jeśli się chciało zdążyć zaliczyć wszystkie punkty ;]
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Ja raczej też nie ryzykowałbym szaleństw po fiatowskim "torze" - szkoda auta
Ocho!!! Maciek chyba dorzucił kilka kobył pod maske, że chce sie ścigaćmożna się ścigać, ale tor też by się przydał, żeby troche adrenalinki było
nic jeszcze nie dorzuciłem ale nie mowie nienajpierw musze sprawdzic ile zdechło od zeszłego zlotu
w czestochowie oprucz cwiartki był krotki tor sprawnosciowy,mata poslizgowa,test stewarta,a potem mozna było sobie całe lotnisko do okoła objezdzic na max speedzie
przynajmniej opony tak nie leciały
![]()
o co k'mon???
Tychy wyglądają ciekawie, ale to chyba bardziej wersja semi-pro jeśli chodzi o zabawę... to nieco za wysoka półka, bo to szybciej, gorzej dla samochodu i niebezpieczniej...
Opcja 1/4mili jest trochę słaba...