już lepiej jak w cale nie może ruszyć i w domu siedzi
dobrze prawisz, 4 gumy w dobrym stanie i będzie fajnie, niestety, ale czasem trzeba wydać trochę pieniędzy, by móc jeździć do porządku
verdebiancorosso
Co z tego jak mają 6 lat jak już mogą być zjechane, nie ma lamelków itp.
Panowie dzisiaj w Gliwicach na wylotówce drogi 78 na Ostrave chwycił mnie najgorszy moment- spadek temp na minus 2- na drodze szklanka, ludzie pchali auta POD GÓRKE NA DOJEZDZIE NA A4. Mam Micheliny bieznika sporo plus TCS i nicw pewnym momencie wisialem nad rowem, kola skrecone na maxa w lewo a auto jedzie prosto poważnie. Chyba zaczne rozglądać się za bieznikami bo lepsze to jak te opony ktore mam a na nówki nie mam kasy obecnie
( sprzęgło prosi się o wymianę i tłumik pyrka...) Dzisiaj był drasmat na drogach...PS dziekuję tym co mnie pchneli pod górę
jeszcze żebym miał stare łyse opony..... Żal.pl
![]()
fauerland to na zimówkach miałeś taką akcję? czy to nie-zimówki?
mc007 debil nie jestem i też o tym wiemale jak miałem koła prosto to leciałem do rowu bo droga była miejscami lekko pochylona, zresztą jak ci auto leci w rów to automatycznie krecisz kiera a potem to już było obojetne, auto było praktycznie bezwładne, jak w miejscu stanałem to ześlizgiwałem się do tyłu
. Justyn mam oczywiście założone zimówki nie najgorsze ale jak widać na lód to można sobie zimówke w dooope włożyć. ogólnie był dramat
na lód żadna opona nie pomoże, nawet zimówka za 2000zł/sztuka, wtedy jedynie kolce zdają egzamin
verdebiancorosso
kolce są u nas zabronione ale łańcuchy jak najbardziej by się przydały w takiej sytuacji