Reszta fotek....
Reszta fotek....
No i w końcu ja swoje dodamSorki za opóźnienie ale musiałem wszystkie fotki przeskalować - każda miała po 1.8 MB
Spot sobotni:
Pizzaholicy:
Rajd Magnolia:
Rasa: Boxer Typ: Agresywny Treser: pikero
Spot AR 155
![]()
Kurczę, moja jakoś kolorystycznie nie pasuje do zestawu :mrgreen:
No to się ciesz - będziesz się wyróżniaćBo ciemna Alfa jak widać zrobiła się... pospolita :twisted:
Święte słowa Rosikco do koloru no i chyba co do modelu 155 robi się też pospolita hi hi
nawet 156 morzna rzadziej spotkać na szczecinie :wink:
żałuje że nie zostałem dłuzej , fotki extra.
Ten spot byl gdzies w okolicach redy, makro i tego przejscia kolejnowego? bo przejezdzalem tamtedy kolo 21 w sobote i slyszalem ryk silnikow i sie tak zastanawialem czy to wy gdzies jezdzicie tedyGdzie dokadnie jest to krematorium?
Tu macie mapkę dojazdową na przyszły raz. Następnym razem nie będzie już żadnych wytłumaczeńTym bardziej że straciliście sporo zabawy
![]()
I tu Rosik masz racje nastepnym razem niebedzie wymowek bo wystarczy spojrzec na mape i wszystko jasne![]()
a kto jeszcze nie wie jak dojechac, niech zamówi pizzę na krematorium i pojedzie za dostawcąA i my się nakarmimy przy okazji hehehe
A tu jeszcze znalazłem filmik: KUBAS V6 testująca przyśpieszenie
http://pl.youtube.com/watch?v=QHymbB1O3a8
Jeszcze jeden był, z soboty jak się KUBAS z pikerem ścigał, ale nie ma sensu go tu zapodawać bo niestety beznadziejnie dzwięk się nagrał bo daleko od drogi stałem (też byście stali daleko - KUBAS i pikero to dwa wariaty hehehe)