przed liftem działa zamykanie, ale dosyć nielogicznie bo trzeba trzymać wciśniety przycisk zamykania drzwi do czasu aż się wszystkie szyby zamkną. Szkoda, że nie jest tak, że wystarczy dłużej przytrzymać np 5s i puścić a szyby i tak domkną się do końca.
Born to be wild.
A to ciekawe co piszecie z tym domykaniem, az sprawdze u siebie (w 08). Wypowiadalem sie na podstawie doswiadczen z wersja 05/06 tam szyby sie domykaly bez problemu.
A ciekawe czy wszystkie 159 do liftu mialy otwieranie i domykanie z klucza czy byla to jakas opcja ?
A no to jesli jest taka mozliwosc zeby zaprogramowac to ja bym prosil o jakas instrukcja![]()
ps. slyszalem ze niby domykanie z kluczyka jest zablokowane przez wymogi UE dla bezpieczenstwa![]()
Niestety, nie znalazłem w FES-ie możliwości aktywowania domykania szyb.(może w następnych wersjach FES-a)
Ps. Moja Alfa jest z 2008 i nie działa domykanie.
Myślę że dla wersji po czerwcu 2007 można uaktywnić domykanie w podobny sposób jak w 147 po 2002 roku.
Montując emulatory mat przeciwzgnieceniowych.
mam 07 rok i dziala zamykanie,ciekawe jak przytrzymamy otwieranie bagaznika,moze sam sie otworzy i podniesie klapa![]()