Sprawdziłem. Otwieranie dziala - zamykanie niestety nie. Model 2011.
Sprawdziłem. Otwieranie dziala - zamykanie niestety nie. Model 2011.
Ja również sprawdziłem < 09.2007 > domykanie nie działa. Czy jest na to jakiś "sposób"?
W 147/GT się dało to i pewnie w 159 "da się"
jednym słowem posiadanie przedlifta ma swoje +jak dla mnie jeszcze siedzenia są lepsze, zamiast ulepszać kombinują nie potrzebnie
No proszę ale niespodzianka, moja jest z 2009, sprawdzę ale sądząc po tym co piszecie to domykanie nie będzie hulać...
Alfa... i wszystko jasne
Jak z 2009 to na pewno nie masz już domykania.
dobra misie, już piszę jak to programowanie się robisądzę, że i u was ta technika zadziała, choć mam trochę inny model
A więc nie trzeba żadnego FES-a do tego.
Po prostu wsiadacie załaczacie stacyjkę i:
otwieracie szybę całkowicie, cały czas trzymając przycisk od szyb i po otwarciu jeszcze chwilę przytrzymujecie przycisk czyli jakieś 5-7 sekund i puszczacie.
Nastepnie zamykacie szybę również cały czas trzymając przycisk i po zamknięciu nadal trzymacie te 5-7 sekund.
tak zrobić ze wszystkimi szybami i powinno hulać, że przy późniejszym przytrzymywaniu przycisku na pilocie już będzie odpowiednio zamykać przy przytrzymaniu zamkniętej kłódki czy otwierać przy przytrzymaniu otwartej kłódki.
Powodzenia![]()
Ostatnio edytowane przez Ciastek C ; 17-01-2012 o 00:16
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
A Ty na jakim samochodzie próbowałeś tego tricku ?
No właśnie tez jestem ciekawy jaki to samochód. Ktoś już próbował ? Ja dopiero mogę sprawdzić jak skończę pracę...