@lukaszb jak bedziesz mial prototyp finalnej rozporki to wrzuc zdjecie jak ona wyglada w V6 bo u mnie grany jest customowy(powiekszony) kolektor dolotowy i musze zobaczyc jak to bedzie wygladalo![]()
@lukaszb jak bedziesz mial prototyp finalnej rozporki to wrzuc zdjecie jak ona wyglada w V6 bo u mnie grany jest customowy(powiekszony) kolektor dolotowy i musze zobaczyc jak to bedzie wygladalo![]()
Łukasz jak tam temat rozpórek i zaawansowanie prac? Moge przyjeżdzać na przymiarkę, czy zgarnąłeś zaliczkę i puszczasz ją z dymem na Jamajce?![]()
haha na bilet by mu pewnie nie starczylo![]()
Wymiary rury
13 centymetrów do tego plastiku pod uszczelką, z drugiej strony jest 12 cm na wysokości wejścia drugiego mniejszego węża do okrągłego filtra
Trzy z tej od kreseczek z drugiej strony (25 cm w lewo) 4,8 cm
Trzy centymetry wysokość, potem ostro opada i tylko ten fragment sie chyba liczy
Coś więcej trzeba to pisać- sorry że dopiero dziś ale czasu nie było
Szablon do wykonania rozpórek mamy i pierwszą sztukę teżTeraz tylko przymiarka tej jednej i jak pasi to jedziemy z tematem
Maćku zadzwonię do Ciebie później i się jakoś umówimy na przymiarkę
![]()
A jak ona ma się do wymiarów podanych przez Kyla?
Dobra Koledzy, rozpórka pomierzona na samochodziewszystko wskazuje na to, że będzie ok
Wito, Maciek musiał podjechać bo Ty nie masz plastikowej "osłony" ale... wydaje mi się, że nie żałuje, że mnie odwiedził
"Produkcja" rozpoczęta, aby uniknąć "problemów" postaramy się wykonać kilka sztuk na szybko i wyślę je do osób z różnymi silnikami (kierując się kolejnością na liście) w calu konkretnego potwierdzenia czy jest na pewno ok
myślę, że końcem tygodnia będzie jakieś info na ten temat
(wszystko zależy jak szybko mi je polakierują)
Spoko
Czekam tylko na wiadomość i le i gdzie wpłacić
Wnioskuję ze jako jeden z pierwszych dostanę![]()
Czekamy z niecierpliwością hehe