Hej! Nie bądź taki wyrozumiały!! :mrgreen: To zasadnicza różnica w ilości wstrzymanych w korku :wink: Zresztą - jako użytkownik świateł też pewnie je rozróżniasz :wink:
Hej! Nie bądź taki wyrozumiały!! :mrgreen: To zasadnicza różnica w ilości wstrzymanych w korku :wink: Zresztą - jako użytkownik świateł też pewnie je rozróżniasz :wink:
hmmm a ja ostatnio gdzies slyszalem, ze prawdziwi mezczyzni rozrozniaja tylko osiem podst. kolorow... :wink: :roll:
Niestety nie rozróżniam bo mam chorobe oczu na którą kobiety nie choruja a ma sporo meżczyzn czyli daltonizm :wink: czy to żółte czy to pomarańczowe wiadomo o co chodzi bo jest w środku hi hiA co do przepustowości świateł to jest pewne alfa przejechać musi a reszta niech stoi a co tam mają czas, ja się nie załapałem bo było już czerwone a z regóły staram się nie korzystać z tego koloru z wiadomych przyczyn.
![]()
Eee Wy tu wszyscy dywagujecie jakbyście nie wiedzieli że dla Rosika pali się zawsze zieloneMoże to być pomarańczowozielone, żółtozielone a nawet czerwonozielone, ale zawsze zielone
No chyba że jest czerwone - wtedy jak przejadę to mnie ściga niebieskie
DD
i w dodtaku nontoper mrygajace i dodatkowo jak dla niewidomych na przejsciu dla pieszych głosno piszczące :mrgreen: