Do blackAlfa166...Powiedz mi jakie dokladnie te glosniki wsadziles...I czy podpinales dodatkowo jakiegos wzmaka do tego czy wszystko pod serie?
Do blackAlfa166...Powiedz mi jakie dokladnie te glosniki wsadziles...I czy podpinales dodatkowo jakiegos wzmaka do tego czy wszystko pod serie?
Czy nie jest pomyłką że tam są 16calowe głośniki?? to około 40cm :/ Chciał bym wiedzieć na przyszłość jakie konkretnie nabyć.
Kosa 166 dzisiaj sprawdzę co to za głośniki dokładnie tzn jaki model bo ogólnie to są blaupunkty.
A co do wzmacniacza to wszystko chodzi na seryjnym i daje radę. Powiem tyle żeby dalo się normalnie sluchac i nie zgłupieć a i tak bass jest płynny i głęboki to cały czas na equalizerze mam bas na - 3 - 4 kreski jak dam na zero to nie da się słuchać bo słychać sam bass. Także generalnie kto nie wsiądzie to się pyta co to za tuba jest i jaki wzmacniacz a ja zawsze mówię że to seria i ludziom szczęki opadają
planuję teraz wymienić glośniki w drzwiach na jakieś lepsze tzn tej samej mocy ale o lepszych parametrach ... zobaczymy co z ego wyjdzie.
generalnie audio alfy 166 w wersji z procesorem dźwięku DPS to jest czad na ustawieniach POP muzyka brzmi cudnie przestrzennie.
Blackalfa166 narobiles mi ochoty na wymiane glosnikow ze nie wiemNapisz mi jeszcze tylko jakie te glosniki wsadziles.I dzieki za odpowiedz...No a tak na marginesie to alfa granie ma naprawde nieczego sobie...I tak na dobra sprawe dla normalnego ucha wystarcza w 100%ale mi brakuje wlasnie troszke tego basu i mam nadzieje ze jak wymienie te glosniki to mi zagraja jak bede chcial
pozdrawiam...
Panowie jakie o jakich wymiarach głośnik zmieści się na tylną półkę proszę o odp.
Czy takie będą dobre??
LINK
Zamówiłem takie LINK Zobaczymy jak sobie poradzą i jak przebiegnie montaż![]()