za poźno ale łapa(prawa) była w górze refleks jest to pewnie od podnoszenia piwa ta rękąhahahah
pozdrawiam dziś 2 kolegów w czarnej 156 co sobie zrobili spacer z bellą pod katowickim rondem ok 7 rano chciałem pomóc ale przepychałem sie skrajnym lewym i w ostatniej chwili zobaczyłem spacerującą belle
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrawiam widzianego wczoraj kieownika czarnej 147 jadacego w kierunku bb w czechowicach zaraz za zweżeniem![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jak nie miałem, jak mam ramki
Jakie masz żarówki? Fajne niebieskie światło
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Nie, nie raziły, a świeciły fajnym niebieskawym światłem.
To muszę częściej czyścić te ramki![]()
pozdrawiam Kierowcę jasnej Alfy 156, spotkanego przy dworcu w Bytomiu- awaryjne oraz łapki były
oraz pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 combi, napotkanej w ciągu 3dni dwa razy w Bytomiu : raz przy Arki bożka, drugi raz niedaleko Pogody- niestety kierowca chyba nie zrozumiał tzw awaryjnych
156 na szopienicach pol godzinki temu![]()
Wczoraj /czwartek/ kolo 19 po Carrerfourem na Zakopiance w Krakowie, w odleglosci 10 m staly obok mnie 3 alfy. Miciak, ciemna 159 i srebrna GT (ta ostatnia obok mnie, po skosie na dwoch miejscach parkingowych). Ramek nie widzialem, ale moze to ktos od nas?![]()