Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 75

Temat: AR 159 z UK

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Cytat Napisał Tomek_KRK Zobacz post
    Za droga. Jakbyś wystawił takie ogłoszenie na otomoto z ceną 15 tysięcy Euro - to na pewno zapaliłby Ci się telefon...
    Ale to w złotówkach jest .
    Zawsze w takich sytuacjach można się posłużyć metodą z tego linka:
    http://www.youtube.com/watch?v=BXCJmN-Koeo trzeba posłuchac całości choć przydługie ale sedno historii jest około 2minuty 30 sek.
    Zamiast szwagra można się posłużyć kilkoma kolegami z klubu strzeleckiego czy jakiegoś podobnego.

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

hehehe bardzo dobre chyba też tak będę teraz robić
    Born to be wild.

pawel555
    Gość

Domyślnie

By było ciekawiej......Dokładnie dwa tygodnie temu: to samo ogłoszenie, te same zdjęcia, samochód, cena 17500...tylko miejscowość Glasgow.
    Ponieważ jestem tam co 2-3 tygodnie, to trochę się napaliłem. W sobotę napisałem do gościa. Szybka odpowiedź z dodatkowymi zdjęciami opisem, że alfa po leasingu , dodatkowa gwarancja , możliwość transportu itp. ....Już widziałem jak w nim siedzę... ha, ha. W poniedziałek rano dzwonię, ale z angielskiego numeru - odpowiedź: wszystkie alfy poszły przez weekend. Trochę się zdziwiłem..tak szybko? Próbowałem więc jeszcze raz(myślałem że może coś źlezrozumiałem)....nie odbierał. Byłem wściekły...."taka okazja przeszła mi koło nosa"Jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem tą samą alfe....wczoraj ale kilkaset kilometów dalej ....przez Morze Irlandzkie. Zapaliła się lampka zacząłem wertować i trafiłem tu. Aha! ten koleś wystawia jeszcze Cromę..albo dwie ...też w atrakcyjnej cenie .......człowiek uczy się całe życie.........

pawel555
    Gość

Domyślnie

Dziś znalazłem na forum samochodowe ten temat, szeroko omawiany http://www.forumsamochodowe.pl/czy-k...ia-vt51206.htm

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał pawel555 Zobacz post
    Dziś znalazłem na forum samochodowe ten temat, szeroko omawiany http://www.forumsamochodowe.pl/czy-k...ia-vt51206.htm
    Sporo ludzi jednak poleglo

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

A ilu sie nie przyzna do tego ze dali sie nabrac?Bo im bedzie glupio

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał BURATINO Zobacz post
    Sporo ludzi jednak poleglo

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

A ilu sie nie przyzna do tego ze dali sie nabrac?Bo im bedzie glupio
    Takie przekręty są wszędzie. Dla przykładu na stronach, gdzie ogłaszają sie chińscy producenci, też można kupić okazyjnie np. telewizory LCD wszystkich znanych firm, za 1/3 ceny w Polsce. Tam dopiero są jaja - pisze do nas jakis Wung Tang, mail łudząco podobny do maila firmy, która faktycznie istnieje, zrobione strony WWW z ofertą - wszystko wygląda na zupełnie poważną sprawę. Po przelaniu pieniędzy na towar kontakt się oczywiście urywa. TAk mniej więcej 20% ofert jest właśnie tego typu. Wszystkie bardzo trudne do weryfikacji.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

jaki morał? nie ma okazji cenowych...coś takiego nie istnieje i nigdy nie znajdzie się ktoś co odda za pół ceny rynkowej pełnowartościowy towar.
    Born to be wild.

Użytkownik Romeo Avatar oops2k
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Navara - byla, 159SW - jest!

Domyślnie

A mnie z kolei zastanawia dlaczego policja nie moze zrobic prowokacji i namierzyc gosci?
    Dziwne.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

bo policja ma wazniejsze sprawy na glowie np.wpier...paczkow gdzies w krzakach

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    bo policja ma wazniejsze sprawy na glowie np.wpier...paczkow gdzies w krzakach
    Wiesz - samo zamieszczenie ogłoszenia karalne nie jest. Tak samo przyjęcie zaliczki - też nie jest karalne. Karalne jest niewywiązanie się z umowy - dlatego na podstawie samego ogłoszenia nie możesz nikogo zatrzymać.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia