tak jak kolega wyzej pisze, tylko odwrotnie. z Malym sie nie sklada, z bułą sie składa![]()
tak jak kolega wyzej pisze, tylko odwrotnie. z Malym sie nie sklada, z bułą sie składa![]()
Moja ma tunel na narty, ale się nie składa. W UK jest wersja Turismo i Lusso moja jest Turismo
Lusso - wersja bogatsza
Turismo - troche uboższa tj. brak skór i czujników światła i deszczu (nie wiem czy czujniki parkowania były w Lusso)
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Wolę limuzynę, ale wtedy potrzebowałem przewieść większy ładunek i ZONK...
Nie mieszaj, bo jest dokładnie odwrotnie kolego - tak jak pisze jahu![]()
Ja mam mały podłokietnik ze schowkiem (wersja Progression z m.in. opcją w postaci skórzanej tapicerki i rolety przeciwsłonecznej tylnej szyby) i kanapa się składa - natomiast z "bułą", tj. grubym podłokietnikiem, kanapa nie składa się
Wszystko zależy od wersji wyposażenia lub zamówionej przy zakupie opcji.
Kolega ma A4 z 2001 roku (sedan) w fabrycznym pakiecie S-Line i kanapa niestety się nie składa...
Ostatnio edytowane przez Franek Strzelba ; 20-01-2012 o 23:00
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
nic mnie nie irytuje, wszystko mnie cieszy, mam takie auto jakie chce....
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
co do minusów - na codzień w kabinie najbardziej odczuwam niedostatek pojemności schowków - w poprzednim aucie , Jeepie - podłokietnik mieśćił czteropak browca, a w alfie ledwo dokumenty się mieszczą...
brakuje mi tez regulacji przedniej części siedziska, ale to już poprzedni właściciel przyoszczędził...
Plusy:
-rewelacyjna i trwała skórzana tapicerka
-jakośc materiałów
-trakcja - jeszcze nie udało mi sie wprowadzic auta w poślizg, pomimo sliskości na drogach...auto jeździ jak przyklejone do drogi...
-o wyglądzie już nie wspomne - nie potrafie odejśc od auta nie oglądając się na nie...