tak tylko ustalmy godzine 15 czy pozniej? slavol gadalem z grzechem jest za tylko nie moge sie dodzwonic do kierownika zamieszaniawrazie co rano napisze
jak sie dodzwonie
tak tylko ustalmy godzine 15 czy pozniej? slavol gadalem z grzechem jest za tylko nie moge sie dodzwonic do kierownika zamieszaniawrazie co rano napisze
jak sie dodzwonie
no cóż jak się cieplej zrobi to zapraszam na karczek do mnie na ogródek i mam nadzieję że zarząd wybaczy mi tego alzheimera. no i zapewnienie że w 2012 nie będę kandydował na prezesa i będę popierał obecne struktury zarządzające.
masz za mały ogródek ..wienc to ja zapraszam do mnie
No...... to z połowy winy wybrnąłeś, a reszta win zostanie darowana po degustacji..... bo na Żonę można liczyć
Jutro o 15-tej?? Jak najbardziej....
Borsuk - troszkę daleko i zimno na ogródek, ale te bunkry mnie korcą. Tyle że prezes mniej zainteresowany, co dziwne bo to taki nieokrzesaniec więc w lochach powinien czuć się dobrze![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
slaweczku jutro impreza jak sie umawilismy, a ja z toba na koniec swiata pojade ja wiem ze ty i bunkry w jednym wiekuale mozemy pojechac ! oby byla tylko pogoda
wejdziecie i za 100 lat znajdą wasze czaszki jeszcze w kaskach z palcami między szczękami poobgryzanymi z paniki do pierwszego paliczka i kluczykami od alfy leżącymi na miednicach
uwaga michu otwiera klub szyfrantow
hehei co lotnisko czy wyjazd dzis w koncu ? Tomasz, Ty jestes mistrzem szyfrantow tutaj jako prezes klubu i szyferow tysz ;pp
jak chcecie poczytać prawdziwe szyfry to poniżej link:-)
http://www.fiatbravoklub.pl/forum/vi...p?f=130&t=3498