Pozdrawiam właściciela niebieskiej GTV'ki widzianej wczoraj ok 15.30 na ul. Grota-Roweckiego w SCU. Niestety w ostatniej chwili ją dostrzegłemAha jest na naszym forum właściciel czarnej 156 2.0TS nr SO 4764x o ile się nie mylę, auto parkuje na moim osiedlu tj ul. Gen Andersa. Pozdrawiam również właściciela 147'ki o nr rej. PKE XXXXX parkująca przed ING Bankiem Śląskim przy ul. Malachowskiego wersja 3d doklejone listwy boczne
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej Alfy GT z czerwonymi skórami w środku, na blachach SO widzianego w Siemianowicach wczoraj około 15 - pogadaliśmy nawet chwilę na światłach i mam nadzieję że kolega dołączy jednak do naszego forum![]()
Pozdro dla Czerwonej 156 na tablicach SJ oramkowana jechała w kierunku Chorzowaniezdążyłem zamrugać
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
a ja pozdrawiam czerwoną 147mke spotkaną na skrzyżowaniu w Bolesławiu niedaleko ZGH
Pozdrawiam kierowczynie czerwonej 147 dzis ok. 15:40 obok dworca w Mikołowie![]()
Przyznać się, kto to mnie zaatakował światłami w Mysłowicach, tak w okolicach 16:10?![]()
czarna 159 na ramkach cinsoftu którą wpuściłem przed siebie w chorzowie wczoraj ok 15 oraz 156 granatowa przed FL na ramkach tablica KOL stałą w okolicach ronda w k-ce
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam widzianą wczoraj czarną 166 w Katowicach za Silesią - przepraszam za chwilowe zatarasowanie obu pasów ruchu wraz z kolegą, ale robiliśmy fotkiAle gdy tylko zauważyłem pędzącą Alfę to zjechałem
Pomrugałem ale kolega chyba już nie zauważył. Było to około godziny 22
![]()