O Ty masz tą Alfę z Miś spod Międzyrzeca, a jeszcze wcześniej była w Łukowie. POprzedni wł miał coś nie tak z Turbiną, już wszystko ok?
Hehe wg tego kolesia z miś turbina było po regeneracji tylko po ogarnięciu silnika i pierwszym odpaleniu lał się z niej olej Teraz niestety przez "fachowców" stoi, obecnie u elektryka
Gdyby cię interesowało to mam czerwone sprężyny obniżające, utwardzające zawieszenie (do sprzedania). Za naszą zachodnią granicą jeździło się wspaniale ,auto jak przyklejone do jezdni ale w Warszawie to masakra momentami to miałem wrażenie że szyby wpadną mi do środka , każdą nierówność czujesz, podjazd pod krawężnik to kolejny problem (obcierki wydechu). Wymieniłem sprężyny na serię i spoko.
Byłbym zainteresowany. Dużo obniżają ? Wiadomo jakiego producenta?
Moje Alfy
AR 166 Sportronic LPG, 2.5 24v
AR 166 3.0 Sportronic
AR 166 Manual 3.0 => swap r5 q4
AR 164 3.0 24v, Q2, Motronic ME 2.1, ABS+EBD, 6speed
Gtv_Spider 2.0=> swap 3.0 24v
Prośba do osób o fotkę Alfy i na jakich jeździ sprężynach. Przymierzam się do zakupu, ale wybór niewielki, cena dość wysoka. Ms technik raczej odpada. Myślałem nad h&r. Jakie opinie
Pozdrawiam
Ja mam białe HR-y jest twardo i sztywno, nie bujamy się na boki a tak jak wyżej już było pisane czuć każdą nierówność w mieście na ulicy, w trasie i na równej drodze bajka