ja pozdrawiam 2 alfy 156 na KOL i 147 SI na trasie Olkusz - Dąbrowa![]()
ja pozdrawiam 2 alfy 156 na KOL i 147 SI na trasie Olkusz - Dąbrowa![]()
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 24-01-2012 o 17:38
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrawiam Panią w czarnej 147 FL, którą wyprzedzałem przed Koziegłowami jadąc w kierunku Częstochowy. Nie zdążyłem pomachać, ale zamrugałem awaryjkami.
Dla kierownika jasnej 156 na rej SJ z ramkami klubowymi stojącej w centrum Jaworzna na światłach- jakaś mała awaria? Bo chyba z trójkątem autko stało...
btw. skoro już się wypowiadam w tym temacie, sporo AR widuję na południu codziennie, rozumiem że wspominacie tylko "te klubowe" z ramkami forum?![]()
ja serdecznie pozdrawiam bodajze czarną Alfke 156 wczoraj po 22 w bb na stacji BP na Zywieckiej, oraz Alfy na trasce Bielsko- Pszczyna i spowrotemostatnio gdzie sie nie obroce to same AR, az milo sie jedzie, pozdrawiam
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
A ja pozdrawiam widzianą dzisiaj białą Julkę w Siemianowicach Śląskich około 14-15 (mrugałem ale pani chyba nie zauważyła albo nie wiedziała o co chodzi) a następnie pozdrawiam i bardzo dziękuje kierowcy czerwonej 145 która puściła mnie w Siemcach też jak skręcałem w lewo w uliczkę za przejazdem kolejowym kawałek po tym jak był zamknięty i nikt mnie kurka nie chciał puścić ze sznurka powoli jadących aut, a tu nagle Alfato było miłe
![]()
pozdro dla kierownika czarnej 156 SW - dzis w DG na ul. Piłsudskiego (obok Frac'a)
Pozdro dla czerwonej 166(156)? nie dopatrywałem się zbytnio :< stojącej na bp w oświęcimiu (błonie) chyba cały dzień ;]
Pozdrawiam kierownika czarnej oramkowanej alfy (156?) na SJ widzianej wczoraj na żwirowym parkingu przy Murckowskiej 14 w KatowicachWE??