Czy wentylowane siedzenia były w standardzie w 166? kupujac 166 facet mowił ze sa wentylowane jesli auto jest w to wyposazone jak to sprawdzic?pozdr.
Czy wentylowane siedzenia były w standardzie w 166? kupujac 166 facet mowił ze sa wentylowane jesli auto jest w to wyposazone jak to sprawdzic?pozdr.
Podgrzewane tak,ale wentylowane?Włączniki podgrzewania foteli kierowcy i pasażera znajdują się
po prawej stronie tych foteli,w niektórych opcjach występuje jeszcze pamięć ustawienia fotela kierowcy- trzy położenia.
a moze wiecie czemu skorzane nie sa podgrzewane .przynajmniej umnie nie sa ,przeciez to niemoze byc zeby zima siadac na zimnej skorce![]()
no wlasnie ja tez slyszalem jak kupowalem ze foteliki sa wentylowaneczyzby ktos lipe glosil !!
Ja mam skórę i są podgrzewane ,Napisał lacky
Ja mam welur,ale też elektryka i podgrzewane. Wentylowana jest gdy na tych paskach wzdłuż fotela na których się siedzi są malutkie dziurki...przynajmniej tak mi tłumaczono i tak zawsze widziałem...zapobiega to poceniu się.
no wlasnie ja mam biala skore fotele MOMO i sa dziorki w paska wzdluznych na fotelach
wentylowanych foteli nie było wentylowane sa tylko wtedy kiedy maja system wentylujacy niektore z wiatrakami ,nasz belle mialby owszem dziurkowana skore ale to tylko byla proba wentylowania nieszczegolnie spelniajaca swoje zadanie
Chyba chodzi o wentylowaną skórę??