Co sądzicie o dystansach , powiedzcie mi wszelkie plusy i minusy tego czegoś . Chciałby troche wysunąć felgi o te 10 mm zeby sie nie chowały w nadkolach ,
Co sądzicie o dystansach , powiedzcie mi wszelkie plusy i minusy tego czegoś . Chciałby troche wysunąć felgi o te 10 mm zeby sie nie chowały w nadkolach ,
Rozstaw kól sie poszerzy o te 2 centymetry , właśności jezdne powinny sie poprawić , łożyska mogą dostać po dupie , ale to chyba bardziej pod obciążeniem , i szybciej bedzie sie auto brudziło po bokach ale i tak jest skłonny zamontowac to coś
Ciekawy temat. Chętnie wysłucham wypowiedzi tych co już to mają założone.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Chyba nikt nie lata na dystansach![]()
A jakie masz obecnie felgi? Np przechodząc z 16x6,5 ET40,5 na 17x7 ET35, koło idzie na zewnątrz jakieś 11mm. To oryginalne rozmiary, więc nie sądzę żeby łożyska dostały bardziej po dupie.
Szczerze to nawet nie zwróciłem uwagi jakie mam ET na feldze.
Posiadam dystanse 2x2cm. Oczywiście zamontowane. Minął rok i na razie nic się nie stało. Z tym, że mało jeżdżę. Przejechane na nich jakieś kilka tysięcy kilometrów. Po założeniu wygląd na plus. Jednak to co najbardziej zwraca uwagę to zdecydowanie lepsze prowadzenie samochodu. Zwróć uwagę na ET felg, żeby nie obcierały Ci o błotnik koła.
To tak samo jakby włożyć felgę z mniejszym ET.