2-ka jest cool.
Ale wybrałem zimową 9-tkę![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
2-ka jest cool.
Ale wybrałem zimową 9-tkę![]()
Dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na 7 i tym co może jeszcze oddadzą... Wiem, że mało śniegu pewnie bardziej to na marzec zdjęcie się nadaje co zrobić. Teraz tak myślę, że może tak będzie zima wyglądać bez śniegu. Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Zanuciłem "maidenów".....6..6..6 the number of the..... best, bo też mi się znudziły stojące alfy, chociaż gdyby 11 wylądowała w jakimś innym miesiącu (letnim) pewnie by miała duże szanse, może zdjęcie takie "katalogowo, folderowe", ale przyjemne dla oka.
dla mnie wszystkie zdjęcia są fajne i autorom należy sięjednak to zdjęia stycznia więc mój głos na nr 9
Marzenie - > Quattroporte, ale powolutku .....
9. bo najładniejsze ujęcie zimowego stycznia, no i AR też
Zdjęcia z miesiąc na miesiąc są coraz lepsze, i możemy się z tego cieszyć. Dwójeczka od razu mi się spodobała ! :-)
Ja wiem ze teraz zima bez śniegu to coś normalnego, ale przyjmijmy, że zgodnie z tradycją styczeń jest miesiącem zimowym i zawsze przynajmniej w kalendarzu będzie śnieg!!!!
Ponad polowa zdjęć nie nawiązuje tematycznie do pory roku. Czyżby tak mało zimowych zdjęć wpłynęło na konkurs ? Czy może ktoś zapomniał przy wyborze fotek o obowiązkowym temacie ?
Mój wybór to 9 (niech ktoś zrobi drugi taki wzorek :-))
2 i 3 zbyt podobne do siebie, a na 2 nie można oddać głosu.
12 i 14 tez jak najbardziej w temacie.
7 to już chyba marzec.
Co do pozostałych to sadzę że nie nawiązują do tematu miesiąca więc nie biorę ich pod uwagę.
poszło na 9 genialnie ujęta natura..![]()
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064