a tak Alex ma racje z autostrady zjazd na Lubawkę a póżniej do Strzegomia i dalej do Wałbrzycha od wjazdu na autostradę przejazd do Wałbrzycha zajmuje jakąś godinke. Zapraszamy![]()
a tak Alex ma racje z autostrady zjazd na Lubawkę a póżniej do Strzegomia i dalej do Wałbrzycha od wjazdu na autostradę przejazd do Wałbrzycha zajmuje jakąś godinke. Zapraszamy![]()
Panowie... do Walbrzycha to ja trafie... ale diabel tkwi w szczegolach... Czyli w ulicach i uliczkach.
Ale juz sobie poradze. Spox.
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
To prosteW Wałbrzychu pierwsze światła w prawo i już masz Wieniawskiego ----> Jedziesz prosto do oporu do kolejnych świateł i na światłach w lewo na Auchan i Casto. Bon apetit
![]()
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
może i ja wpadne![]()
Spot grill'owy Świdnica | niedziela 1 lipca godz. 16.00 | Parking nad zalewem Witoszówka
Zapraszamy wszystkich chętnych na spot grill'owy, którego docelowym miejscem będzie zbiornik wodny w Złotym Lesie.
Spotykamy się o godzinie 16 na parkingu NAD ZALEWEM - ul. Polna Droga a następnie ruszamy do Złotego Lasu. Jeżeli miejscówka ta będzie zamknięta to pojedziemy na grilla pod tamę w Lubachowie. Grilla zabieram ze sobą, jedzenie we własnym zakresie.
Zapraszamy wszystkich odważnych
Lista
1. buksal
2. flatbeet
3. Keyhi
4. siwu5
5. Majkel™
6.
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 25-06-2012 o 20:51
To i Ja sie dopiszę
1. buksal 2.flatbeet 3.Keyhi
Ostatnio edytowane przez keyhi ; 23-06-2012 o 19:43
piękna inicjatywa niestety moja bella jeszcze nie wyjechała od lakiernika i nie wiem czy do pierwszego dam rade będę go cisnął ale z kolei nie chcę aby pomalował byle jak pozdro
również bardzo chętnie . siwu5
Brzmi kuszącoZobaczę, może się uda pojawić
![]()