skoro jest tylu chetnych to pojade swoim autkiem tez tylko mowie raz jeszce ze nie mam informacji potwierdzajacej bo koles wrocil z trasy i spi tym samym nie odbiera wiec jutro bedzie wiadomo co i jak
skoro jest tylu chetnych to pojade swoim autkiem tez tylko mowie raz jeszce ze nie mam informacji potwierdzajacej bo koles wrocil z trasy i spi tym samym nie odbiera wiec jutro bedzie wiadomo co i jak
Spoko Pikero zgadamy sie na spociku co i jak wtedy będzie już może wiadomo czy impreza się odbędzie czy nie i ile będzie potrzebnych aut
ok tak więc dzis sprawy potoczyły się zupełnie inaczej niz miały gdyż dziś do wyścigów doczepiły się nieodpowiednei władze i właściciel pola ma spore problemy więc wyjazd odwołany do odwołania((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
((
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to peszek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i pozamiatane, teraz to czesto beda zagladali na to pole i z imprezy lipa
No to "gwiazdor" Tede "pomógł" imprezie.![]()
no generalnie zrobiło się za głośno i za medialnie ..... fajna impreza była ... co do gwiazdora TeDe....to wykorzystał ta impreże w opt jako (nie wiem) ulepszanie kreowanie swojego "fajnego" wizerunku czy coś zamiast pokazać coś więcej co się tam działo tym samy udowodnił mi że nei jest fanem motoryzacji tylko zapatrzonym w swoją osobę kolesiem .... tak to wszystko dla pln...ów
buuuu... trzeba będzie jutro pojeździć po okolicy i jakiegoś dogodnego pola poszukać :twisted:
Nigdy nie przepadałem za raperami bo zawsze i każdy robił wszystko pod siebie a teraz jeszcze bardziej zaczeli mnie denerwować i już żaden i nigdy tego nie zmieni![]()