Panowie, ktoredy pusciliscie kabel od anteny cb?? Pytam tak bardzo konkretnie
Jak by komus chcialo sie jakies foto zrobic to bylbym wdzieczny - jesli to jakies dziwne miejsce![]()
Panowie, ktoredy pusciliscie kabel od anteny cb?? Pytam tak bardzo konkretnie
Jak by komus chcialo sie jakies foto zrobic to bylbym wdzieczny - jesli to jakies dziwne miejsce![]()
Antenę mam na bagażniku, kabel puszczony lewą stroną obok całego osprzętu zdala od aku. Musiałem wyjmować siedzenia by go przeciągnąć ale to akurat najmniejszy problem. Samo CB mam przykręcone do tej "miski" która masz między siedzeniami
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Jesli to nie klopot to opisz tak konkretniej ktoredy go puszczales, zdala od aku czyli lewa strona?
Shadow - ja puscilem kabel "srodkiem" tzn, w bagazniku pod "górna" tapicerką, kabel wyszedl mi na środku pomiedzy fotelamii tam mam też zamontowane CB.
U mnie kabel anteny lec przez bagażnik, dalej pod ławką kar (tylna kanapa), i pod osłoną progu dalej pod fotelem pasażera pod osłonę tunelu a radio jest na w nogach pasażera z lewej strony było już tak zamontowane jak kupiłem auto
---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:24 ----------
zapomniałem dodać że antenę mam z prawej strony stojąc z tyłu auta i idzie obok aku
Dokładnie w ten sposób, sama antena jest dokładnie na samym środku bagażnika jak najbliżej szyby. Wewnątrz już pod oparciem siedzeń tylnich, dalej pod siedzeniem za kierowcą i wypuszczony jest na środku pomiędzy fotelami. Samo zasilanie mam podpięte pod instalację audio.
Lepszego zdjęcia nie znalazłem w necie
EDIT: ja nie mam na wtyk do zapalniczki, u mnie jest na stałe ale to rozwiązanie nie jest najlepsze bo łapie mi zakłócenia gdy mam np podłączone nawi do zasilania/ładowania. Stąd wydaje mi się ze lepiej puścić osobno + i - z aku zdala od kabla antenowego
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 29-01-2012 o 17:49
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
polecam filtr przeciwzakłóceniowy
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
mała rzecz a cieszy http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1