u znajomego, ma swój zakład na młodzieżowej, właśnie mu belle zostawiłem, oby nic nie wyszło w trakcie wymian![]()
Jak tam dzisiaj ropa nie zgęstniała???Nie żebym złośliwy był ale mnie ucieszyło rano jak u sąsiada dwie niemieckie "myśli technologiczne" (BMW e 36 i audi A4) i to w benzynie obydwa nie odpaliły
Zapaliłem Alfinke i podjechałem do niego z pytaniem czy kabli przypadkiem nie potrzebuje
Mina bezcenna! Oczywiście dodałem że hyundai też zapalił jakby +20 było a nie -20
![]()
hehja naszczęście trzymam auto w garażu, a tam po nocy było tylko -1,5stp więc bez problemu odpaliła
![]()
Paweł potrzebuje tusz do brother'a J315w macie może na składzie? Jaka cena? Żeby nie było ot to ja stoję pod blokiem w południe się okarze ile nowa centra jest warta na tych mrozach.
Alfa Romeo
born not made
Mam na 14 dzisiaj to Ci sprawdzę i wieczorem napiszena stronie naszej widze że sa, a czy u mnie na sklepie to zobaczę
Ostatnio edytowane przez Paweł_ ; 31-01-2012 o 11:28
kiedy myślicie zrobić jakiś spot ?
Witam ;p
dzisiaj w na parkingu podziemnym w Galerii Sandecja ok godz 16:30 stalem kolo AR 156 FL srebna była na ramkach alfaholikow...
myslalem ze to ktoras z tych co byla na spocie, alee tak przegladam te fotki i nie widze zadnej takiej alfy...
wiec jakis nowy czlonek klubu..? ;p hehe byla na tablicach KNS![]()