Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy przepięknej niebieskiej GTV, widzianej dzisiaj na wylocie z Bytomia w stronę ChorzowaWybacz że trąbnąłem, ale akurat patrzyłeś w inną stronę
Pozdrowionka!
![]()
Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy przepięknej niebieskiej GTV, widzianej dzisiaj na wylocie z Bytomia w stronę ChorzowaWybacz że trąbnąłem, ale akurat patrzyłeś w inną stronę
Pozdrowionka!
![]()
Serdecznie pozdrawiam kierowcę przepięknej niebieskiej 156 który mnie przed chwilą obtrąbiłMoja nie taka piękna, po prostu widziałeś ją z tej mniej porysowanej strony
![]()
A ja pozdrawiam bociana bo chyba jego wczoraj widziałem. Parę minut przed 15-stą jechałeś bordową GT w kierunku Krakowa koło elektrociepłowni?![]()
bociany sa teraz w afryce bo u nas zimnohahaha
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla czarnej 147 KCH widzianej w libiązu koło 17oraz zaparkowanej 156 (także KCH) chyba na ramkach , na BP w Chełmku ;P
dzisiaj w Tarnowskich Górach Lasowicach koło salonu Skody przejechała bordowa Gtv na częstochowskich tablicach, to ktoś od nas?
dość traktorowato silnik było słychać![]()
verdebiancorosso
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 SBI... widzianego na rodzie w centrum Czechowic około 14 20.
Pozdrowienie dla kierowcy AR 156 widzianego dziś po 19 w Cieszynie na ul. Stawowej za stacją Bliska. Kolorek to chyba Wiśnia była?
Pozdrawiam kierownika jasnej 147 widzianego dziś ok 11.20 w Płazie trochę niżej starego kościoła. Miłe zaskoczenie bo to on pierwszy machnął choć Bella ramek chyba nie miała.