witam zauważyłem ze cos dzieje mi sie z autem a mianowicie po tych mrozach auto Zaczeło mi sie grzać tak powyżej 90c a zaraz spada na 0c zauważyłem ze cos mi cieknie z pod auta wielka plama znalazłem Węzyk z którego leci i zrobił na nim sie lód
witam zauważyłem ze cos dzieje mi sie z autem a mianowicie po tych mrozach auto Zaczeło mi sie grzać tak powyżej 90c a zaraz spada na 0c zauważyłem ze cos mi cieknie z pod auta wielka plama znalazłem Węzyk z którego leci i zrobił na nim sie lód
Jeżeli chodzi o temperaturę silnika to może być to zepsuty termostat, albo czujnik temperatury, dlatego te wahania.
Kiedy wymieniałeś płyn w układzie chłodzenia ?
Moja Bella
witam moja malutka źle przechodzi zimę pierwsze co sie stało to zamarzł mi hamulec ręczny zagrzała sie tarcza do czerwoności. Potem zauważyłem że coś mi cieknie i zrobił się lud na jednej z rurek od układu chłodzącego.. Jak autko jest zimne to pedał hamulca wpada mi w podłogę
Jak się nie chcesz zabić i przy okazji jeszcze kogoś to poświęć parę stówek i jeden dzień na przegląd tego auta.
Moja Bella
stalo sie chcialem wymienic plyn w ukladzie chlodzenia i co jak sie zabralem za to to okazalo sie ze zapuzno wszystko zamarzlo i co teraz napewno blok poszedl co myslicie o tym co zrobic teraz czy w takim stanie mozna odpalic auto zeby sie rozgrzalo i puscilo i wode zlac czy co ??
Proponowałbym zaholować auto do ciepłego garażu żeby odpuściło. Nie odpalaj, nie kombinuj bo już narobiłeś sobie kłopotu.
sadze ze to byl sok z burakow Szwajcarskich