spoko jak juz kilka osob sie zapisalo to ja tez chetny jestem tylko mi bardziej pasuje np. 14 lub 14:30
spoko jak juz kilka osob sie zapisalo to ja tez chetny jestem tylko mi bardziej pasuje np. 14 lub 14:30
Ja obserwuję ale nie zapisuję się(bo różnie to bywa i potem tylko niepotrzebne pretensje że zapisał się a się nie pojawił) jak będe to ok jak nie to znaczy, że nie mogłem
![]()
hmm. tak teraz patrze po tych paru wypowiedziach.. i myśle.
moze Niedziela bedzie bardziej odpowiednim dniem bo wtedy każdy ma wolne... chyba zony/cziewczyny puszczą was na niedzielne dwie godzinki?
jak myślicie niedziela czy sobota?
wydaje mi sie ze wiekszosc w niedziele do wieczora bedzie bala sie wsiasc za kolko ;p
Ja preferuje sobote ok poludnia bo wtedy jeszcze sie nie zdarzy zapic.
jedna sobotę czy niedziele można wytrzymać w trzeźwości napewno dla zdrowia organizmu..
skoro jest paru chętnych to trzeba by jutro znac juz konkrety gdzie co i jak... w środę założyć nowego posta z tematem spot Olkusz Viktoria (zwycięstwo) przyciągnie wiesza uwagę nowych ludzi..
wydaje mi sie ze dobrym rozwiązaniem będzie parking przy
Motel Restauracja Victoria
ul. Mickiewicza 18.
04.02.2012 godzina 15.00
Witam.
Victoria znaczy zwycięstwo OLKUSZ SPOT 04.02.2012
Post dlatego jest tak zatytułowany ponieważ wiem jak ciężko zorganizować małe spotkanie w Olkuszu.
pokażmy ze Alfoholicy z Olkusza potrafią stworzyć fajną grupę!
a wiadomo uda się jedne spocik to drugi będzie tylko kwestia czasu z jeszcze większym zainteresowaniem.
Zjazd odbędzie się na parkingu przy moletu Viktoria
ul. Mickiewicza 18
Olkusz. o godzinie 15.00
Wstęp wolny
Atrakcje..
Przejażdżka po starym mieście w kolumnie mam nadzieje parunastu ALFA ROMO![]()
Spotkanie z ciekawymi ludzi z możliwością zawiązania znajomości
Jeśli warunku będą sprzyjały można pokrecic parę kółek...
Zdjecie grupowe wszystkich alfistów razem z bellami obecnych na spocie VICTORIA.
satysfakcja gwarantowane .. za wszystko inne zapłacisz karta...
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
Aroniaa.
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 31-01-2012 o 17:29
Jeśli będę w tym czasie w Olkuszu to postaram się zajrzeć![]()
no to mamy w umowione spotkanie. Czyli teraz pisac ile ludzi sie deklaruje na spotkanie?
niech zaczne odlicznie![]()
1. saint21
Niestety mój pojazd dalej nie chce ze mną współpracować.. :/ A busów w niedzielę nie mam, więc na 99% ja odpadam :/