witam,
poczytałem na forum trochę i mam dylemat - zawsze podobała mi się 159 jak i również lexus is - na nowego is mnie nie stać wiec musiałby to byc z przed 2005 r czyli mk1 ale do rzeczy budżet - 30-33 tyś)
robie dziennie ok 60-70 km miasto i trasa z przewagą trasy (dojazdy do pracy) wiec jeśli benzyna to lpg na pewno a co do diesla - hmm nigdy nie miałem
tu pytanie jak wygląda porównanie kosztów włożenia lpg a przeznaczenia tej kasy na diesla (kupno ropy) - obecnie w xedosie v6 mam lpg i spala mi 12l wiec jest git do lexa też bym wsadzał lpg - tam tez 6 baniaków wiec spalanie podobne - jak sprawa ma sie w alfach ?? wiem widziałem wiele tematów czytam cały czas ale może ktoś miał okazje jechać jednym i 2 i mógłby co nieco powiedzieć ja niestety jeszcze nie miałem przyjemności jazdy tymi autami
co do spalania - czy diesel będzie się mi kalkulował ?? jak jest z jego trwałością?? w xedosie oprócz tego ze v6 lubią oliwę nic się nie dzieje bezkolizyjne i bezawaryjne w lexie z tego co zasięgnąłem opini z forum podobnie a w alfie?? jak ma sie to w porównaniu w ogóle tych aut gabaryty - alfa chyba większa i ogólnie
sorry nie che śmiecić ale mam tyle pytań ze już większość pisząc to zapomniałem