mialem okrutnego kaca hehe nie chcialem ryzykowac
mialem okrutnego kaca hehe nie chcialem ryzykowac
Domyslam sie ze dzisiaj raczej nie bedzie spotu?
protest był ok. organizacja trochę kulała, bo nie spodziewł się nikt że będzie ponad 200 autod wyjazdu ze słupska, do zjazdu na miastko, kobylnicę jechaliśmy 1.5h
policja ogólnie nam nic nie robiła. czasem zaczynała kierować ruchem, ale było ok. szkoda tylko że byłem jedynym alfisti...na castoramie nikt się wczoraj nie pojawił. No i jeszcze jedno...na gp24 alfa się znalazła
http://regiomoto.pl/portal/pomorskie/protest-przeciwko-wysokim-cenom-paliw-w-slupsku dziś mnie nie będzie
Jak byłby ktoś chętny to ja podjadę.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
co jest panowie? klawiatury zamarzly? hehe, powiem ze przy -11 dzisiaj rano niunia ciezko odpalala![]()
u mnie śmiga aż miło...akumulator sporo za mały, bo zamiast 75ah, mam 55ah. I nie ma bata żeby nie odpaliła po jednym zagrzaniu świecpewnie jest to też zasługa syntetycznego oleju. Gorzej z Honkerem...codziennie musi być ciągany...inaczej nie da rady. Prawdopodobnie świece do wymiany, bo aku w bdb kondycji, a i chowany jest na noc do grzanego pomieszczenia, więc to nie wina akumulatora.
Swoją drogą jeśli mowa o akumulatorach....nie wiecie może gdzie w Słupsku można kupić elektrolit?
nie mam pojecia z tym elektrolitem
Honker to była furasię jeżdziło troszkę w Armii
u mnie Bella pali od strzała
![]()
kogo wyprzedzalem? 156 kombi z kratka z tylu? alfaholik? ulica kolo galerii/ratusza
Mój TS także zapala od ręki. Aku mam w ocieplaczu cały rok, nowe świece, nowy aku.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf