Widziany byłeś na piekarach gdzieś na wysokości ronda i jechałeś w stronę centrumW Legnicy jest chyba tylko jedna 156FL
Za kierownicą osobnik płci męskiej w czapce zdaje się
![]()
Widziany byłeś na piekarach gdzieś na wysokości ronda i jechałeś w stronę centrumW Legnicy jest chyba tylko jedna 156FL
Za kierownicą osobnik płci męskiej w czapce zdaje się
![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
hehe no to ja już się gubię - ktoś "popyla" naszą strzałą bez naszej wiedzy
3 fakty:
* jeśli pracuję z Legnicy w tygodniu to zwykle do 17tej siedzę na Zosinku
* czapkę pierwszy raz w tym roku założyłem wczoraj - bo dostałem od Mamy
* cecha rozpoznawcza naszego autka, to przeszczep rodem z BMW w kształcie anteny typu rekin (sic!) w przedniej części dachu - może na wiosnę zniknie
Pozdrawiamy ! a Alfa stoi teraz na Gałczyńskiego bo zdechł jej aku - akcja prostownik będzie na weekend;
Niebieska Fiesta rules !
Na gałczyńskiego (37-35) czesto niedaleko mojej alfy czarnej 147 stoi srebrna 156FL srebrna, czarne kołpaki z czerwona obrecza jak sie nie myleprawdopodobnie to Twoja Alfa?
![]()
Ostatnio edytowane przez ksiazelasic ; 03-02-2012 o 18:52
Ta czarna 147 z czerwoną skóra i felgami tymi potrójnymi to Twoja @ksiazelasic ? Przejeżdżałem tamtą drogą dzisiaj specjalnie żeby zobaczyć czy KLAJUS stoi![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
zgadza sie to mojama lekko wgnieciona maske i do poprawy przedni zderzak, zabieram sie za to dopiero na wiosne bo teraz nawet z domu sie nie chce wychodzic takie mrozy
Od dwoch tygodni dopiero nia jezdze
na wiosne planuje sie za nia porzadnie zabrac
![]()
Jeśli ze strasznym przeszczepem, rodem z BMW na dachu, to nasza
@Milano
No stoi, stoi jutro idzie się "prostować", a jak to jej nie pomoże to muszę skoczyć po nowy aku :/
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
czyli Twoja to ta z "dużymi telefonami" ? to są 18tki ? kurczę naprawdę ładna ...
Ostatnio edytowane przez klajus ; 03-02-2012 o 21:18
ja dzisiaj kupowałem akumulator, bo juz niestety umarł calkiem. Jak chcesz blisko to na Koskowickiej 10 kolo Majewskich jest sklep z akumulatorami. Ceny korzystne, mila obsluga, zobaczymy jak sie bedzie trzymac akumulatorPozyczyli mi nawet kable i akumulator zebym mogl odpalic i do nich przyjechac, wymienili wszystko i gitara.
Tak, z telefonem i nawigacja. Telefon bardzo fajnie dziala, a nawigacja jeszcze niesprawdzona.. To sa 17stki, na 18stkach to sie chyba juz calkiem nie da jezdzicZ daleka ładna, ale potrzebuje troche inwestycji.
ksiazelasic - powiedz mi może - kupiłeś ją w okolicach bolesławca ?
Co do 156 FL - to jest kilka, jedna na DL często stoi w Złotoryi, a do tego są na pewno na rejkach powiatu -DLE
147 powodów do zadowolenia
Kupiona byla w Legnicy, a wczesniej chyba po Wrocławiu hulała. Kiedys mialem na oku taka czarna z Bolesławca, ale to nie ta
Jak zobaczyłem Twoja 156FL klajus to żałowalem ze w ogole nie bralem pod uwage tego samochodupo lifcie ten samochod jest miodzio
Ostatnio edytowane przez ksiazelasic ; 03-02-2012 o 22:18