Jak się domyślam chodzi Ci o fajki. Kup oryginały Bosha. Ja kupowałem po 28 zł![]()
Jak się domyślam chodzi Ci o fajki. Kup oryginały Bosha. Ja kupowałem po 28 zł![]()
tez polece Bosch. sprawują sie całkiem całkiem![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Poszła PW do ciebie amigas![]()
Hej
Pewnie to nie będzie żadna nowość dla Was, ale potwierdziło się to wszystko, co mówiliście
Nie wiem, dokładnie co było przyczyną kichania i szarpania (świece, kable,cewki) bo wymieniłem to wszystko.
Teraz chodzi aż miło
Cały czas banan na ryjku - nie sądziłem, że taki mały silnik może dawać tyle radości
Mam tylko jedno małe ale.....trochę spalanie mnie przeraziło.....jutro przeprowadzę test fizyczny ile spala w cyklu mieszanym.
Mam jeszcze jedno pytanie - czy do tego auta można podłączyć kompa - wybaczcie tak proste pytanie ale nie mam o tym pojęcia. Jeśli można, to gdzie???
Spalanie nie jest złe jak wszystko sprawne.
Można podłączyć, silnik wtyczka 3 pin na lewym kieilichu jak stoisz przodem do maski, na prawym jest ABS a w środku pod obszytym plastikiem bliżej środka deski po stronie pasażera poduszki.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Miałem również problem ze strzelaniem. Wymieniłem świece - nic, przepływomierz - nic. W końcu wymieniłem przepustnicę i problem znikłAle dobrze, że w Twoim wypadku to było tylko to
Spalanie w trybie mieszanym oscyluje w granicach 10l/100km LPG na sekwencji. Jak na 1.4 dużo ale za to te obroty![]()