W najnowszym auto-swiecie chyba pisze ze w 2010 ma byc 169
W najnowszym auto-swiecie chyba pisze ze w 2010 ma byc 169
carscoop.blogspot.com :wink:Napisał Rosik
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Napisał Milano_155
http://carscoop.blogspot.com/2008/01...oposition.html
a wg. mnie kto jezdzil wloskimi samochodami zawsze to zawsze nimi bedzie jezdzil.a ci co jezdzili golfami potem przesiadli sie na golfy 3 nastepnie weszla era audi b4 a teraz ostatnio to znowu passaty-bo sie tak wiesniokom przyjelo ze niemiecki to musi byc VWNapisał Thomas
albo sasiad kupil WV to ja tez se kupie
.Moze wlsokie nie sa trwale pod wzgledem zawieszenia ale jazda nimi to czysta przyjemnosc .
![]()
Ja Alfy wprost uwielbiam. Ale ślepy jak coniektórzy nie jestem.
Kolega przewiózł mnie VW Golf 2.0TDI 150KM... muszę z przykrością stwierdzić, że auto odchodziło jak marzenie, fotele trzymały świetnie, dźwięk silnika super, fun z jazdy ogromny. To już nie te VW co kiedyś :wink: Ceny za nówkę też nie te same, wysokie jak diabli.
lacky, mylisz się. Ludzie mieli dobre doświadczenia z VW to kupują VW. I tyle.
Ale z zewnątrz... szkoda patrzeć.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
To jest jakis oksymoron :? ZADEN ale to ZADEN diesel nie brzmi super :roll: Super to brzmi benzynowa V6, V8 itd., ale nie diesel :?Napisał ozzy
Wiekszosc ludzi ma bardzo male wymagania, o czym swiadczy ranking sprzedazy aut w Polsce :roll:Napisał ozzy
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Ozzy........ a przewieź że łaskawie swoje 4 litery AR 147 1.9 JTD 150 PSDD ( klasa ta sama co VW sweter )
A jak już to zrobisz, to napisz nam co nieco na ten temat![]()
P.S Jedyny fajny znany mi klang Diesla jest w motorkach od R6 (rzędowych) do V6 TDi. Reszta to malizna.
Panowie, dajcie spokój, po prostu zaskoczył mnie ten Golf mile, ale nie powalił.
Alfa na 1szym miejscu nadal :wink:
A wracając do 169... niech wchodzi jak najszybciej, 166 będzie jeszcze tańsze 8) mój powrót do 166 będzie łatwiejszy :wink: bo tęsknię jak cholera
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
ozzy nie staj po stronie wv ze niby 150 km jakos jezdzi -moze i jezdzi ale widzac na kazdym skrzyzowaniu golfa czy passata ostatnimi czasy to sie ma dosc .lepiej zasiasc za sterami czegos niepowtarzalnegoczegos jedynego w swoim rodzaju ,czego niewiele jezdzi po drogach
. swoja droga jezdzilem Honda Civic przez jakies 1.5 roku w Usa i powiem ze zrobilem nia prawie 90000km i niezmienilem nawet oleju,zmienilem raz opony i sprzedalem za te same pieniadze i dodam ze japonczyki to potrafia cos zrobic
![]()
ja tam będę tesknic za alfą 166 z końca produkcji- auto wyglądało o niebo lepiej niż przed FL- i hmm ta linia- piekne tylen światła i agresywny przód- cudo![]()
“You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch.” – Jeremy Clarkson